Напълно съм съгласен.Баш Майстора написа:Ако пуснеш газта -тръгва да пързаля,но ако поддържаш не мърда.Обикновена кола е в банкета-гаранция.
И с това съм съгласенБаш Майстора написа:....ама вие нямате сняг...
Напълно съм съгласен.Баш Майстора написа:Ако пуснеш газта -тръгва да пързаля,но ако поддържаш не мърда.Обикновена кола е в банкета-гаранция.
И с това съм съгласенБаш Майстора написа:....ама вие нямате сняг...

Чакай сега. Дизел CR ли гледате. Това с дросела...Кажи на майтора, че има разлика за какво служи дросела при дизелов CR и бензиов мотор. Има по важни неща за правене:
Ами да каже майстора от какво е чукането,щом е дребно.Накладките като са сменени-какъв е проблема тогава,изразява ли се в нещо или просто се виждат износени(надрани!)дискове?An4ooo написа:Според майстора чукането не било от мотора и било нещо дребно. Накладките са сменени в Германия ама дисковете са за смяна. Иначе не пуши колата и върви добре. Мотора работи равномерно. Демпферната шайба е ок и съединител с маховик също. И все пак ще пиша след пълната диагностика на майстора. Човека иска да й бръкне във всичките масла и течности да провери кво става и да огледа ходовата. Ще се закача и на компютър. Очаквайте продължение. А междувременно не пречи да коментираме