Софийска скара на полянка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Софийска скара на полянка - Сезон 2017
Супер закриване на барбекю сезона!
Този път присъстваха още повече видни майстори на скарата. Добре, че бях без колата и фотоапарата. Насладих се на крехки и вкусни баница, мезета, бира и невероятен десерт. Благодаря на всички, които допринесоха за приятната атмосфера. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Този път присъстваха още повече видни майстори на скарата. Добре, че бях без колата и фотоапарата. Насладих се на крехки и вкусни баница, мезета, бира и невероятен десерт. Благодаря на всички, които допринесоха за приятната атмосфера. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
TSI Team
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Срещата беше на много високо ниво. Благодарности на бате Ицо за великите "тавички". И малко снимки какво става на паркинга Най-бързите - фаворитът е в средата

И на Стуци "алпаката" отблизо

Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Този път нямам нито една снимка, студената бира и цвърчащите мезета са виновни...
Изкарването беше на ниво, супер весело и приятно! Който не дойде, само може да съжалява.
Благодаря специално на Ицето - Вероломния Кръчмар Велик си!
Изкарването беше на ниво, супер весело и приятно! Който не дойде, само може да съжалява.
Благодаря специално на Ицето - Вероломния Кръчмар Велик си!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
добре че ме взеха на стоп и ме върнаха пред вратата
Но трябва да призная, че на идване не ми беше лесно с тези тавички на съседната седалка
Тенк ю Ице, Ирина и Вики (Окито)!
TSI Team
- Stuci
- Обратна връзка:
Дойде ред и на благодарствените слова. Ице, Кръчмарю, прекрасна баница - дебела, сочна, божествена! Десертът също толкова дебел и вкусен. Поклон! Ники (coverdale) донесе домашна лютеница, а bondo - домашно кьопоолу. И двете страшно вкусни по домашно му! Евала! Пих бира, ядох салати и мръвки... Благодаря на осигурилите ги!
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Минах на връщане от Overdrive (stage 3++ на бензинката), казах на жена ми - 15 минс само да пръсна двама рейсъри и си тръгваме ... но се застоях "някакси"
Благодаря за компанията и почерпката, макар нищо да не можеш да погълна нямаше как да откажа, вкусотии! Браво на всички майстори
Лафче §§ приятни хора както винаги. Приятелска атмосфера, евала на всички.
Като видях, че Bondo има нови педали и че Жорето му я е чипнал малко преди да дойда преосмислих драга и го отложих.
На Ицето Вероломния Кръчмар Vision-а просто ме изкърти колко различно изглежда с добавените от него екстри. Преди една година не биха ми направили впечатление всичките, но сега мога само да кажа, че умно и с вкус ги е слагал. Ице, там ще видим онази схема да правим от нашите фейслифтови как ще стане, но добре си замислил за твоята първите промени с черните детайли. Нямам търпение да видя резултата.
PRO ме светна за stage 2 на Супърба - правилно решение. Видя на салона няма нищо интересно (е може би GTR-а и AMG-тата, но те са скъпи).
Добре дошъл на новият колега с Монте Карло!
Надявам се да пусне тема със снимки.
п.п. дойдох с бензинка тоя път и правилно решение! То валяло 1.4 TSI-та на паркинга, кошмарно щеше да й е на моята Октавийка и я пощадих
Обичам си я, на тези 1.4 зверове няма да я дам!!!
Благодаря за компанията и почерпката, макар нищо да не можеш да погълна нямаше как да откажа, вкусотии! Браво на всички майстори
Лафче §§ приятни хора както винаги. Приятелска атмосфера, евала на всички.
Като видях, че Bondo има нови педали и че Жорето му я е чипнал малко преди да дойда преосмислих драга и го отложих.
На Ицето Вероломния Кръчмар Vision-а просто ме изкърти колко различно изглежда с добавените от него екстри. Преди една година не биха ми направили впечатление всичките, но сега мога само да кажа, че умно и с вкус ги е слагал. Ице, там ще видим онази схема да правим от нашите фейслифтови как ще стане, но добре си замислил за твоята първите промени с черните детайли. Нямам търпение да видя резултата.
PRO ме светна за stage 2 на Супърба - правилно решение. Видя на салона няма нищо интересно (е може би GTR-а и AMG-тата, но те са скъпи).
Добре дошъл на новият колега с Монте Карло!
Надявам се да пусне тема със снимки.
п.п. дойдох с бензинка тоя път и правилно решение! То валяло 1.4 TSI-та на паркинга, кошмарно щеше да й е на моята Октавийка и я пощадих
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Нямаше да идвам,но не издържах
Дойдох похапнал стЪбилно
,но съм сигурен,че е било вкусно.
Тошето и Ицето нещо много се навъртаха покрай задните ми стопове ама...тях ще ги прежаля.Притесних се,като се преместиха отпред при ЛЕД-овете![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Тошето и Ицето нещо много се навъртаха покрай задните ми стопове ама...тях ще ги прежаля.Притесних се,като се преместиха отпред при ЛЕД-овете
-
Sec8200
igeorgiev82, има нещо като черен кант във фейсовите (който коментирахме с Ицето) и стоят като затъмнени отдалеч. Определено кефят, въпрос на вкус е, но мен новите ми изглеждат по-обрани и стилни.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Еййй,гръмнали сте от вкусотии.Мале,мале.

GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
От генерацията е.Тежка е.Умря съвсем апр-то.todor87 написа:На Супърба изглежда мека гумата...
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Енцо не е карал шарка! Ако я хване, ще те глобяigeorgiev82 написа:Нямаше да идвам,но не издържах![]()
! 
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Да ама аз съм я каралBlackPearl написа:Енцо не е карал шарка! Ако я хване, ще те глобя !igeorgiev82 написа:Нямаше да идвам,но не издържах![]()
-
Sec8200
- Stuci
- Обратна връзка:
Тоше, само като влезе човек в бондьовата кола и автоматично започва да гледа лошо!
goAPR