А да ... и гледай да не те направи форума състезателка
п.п. уффф да бившото City Center визирах и аз за парко местата, сега явно така се казва.
Аз само знам, че има единични клетки за Октавията
Няма! Дори и моят Фокус е красивbobo80 написа: то бяла кола грозна има ли?![]()
За джантичките знам, и аз си мислех поне за летните гуми да й взема някакви лети, ама пусто тоя мерак за пътешествия яко изяжда този бюджетStuci написа:Пп: едни джантички ще я отворят много
О, да, като нищо ще се включа и аз барабар Петко с мъжете буквалноТТодоров написа:следи темите за срещите, ако можеш да я представиш на живо ще е супер
Благодаря ти, преди не бях си мислела, че ще ми доставя кеф да карам кола, ама с Окти е неизбежно простоstefan L написа:Безаварийно и с кеф да си я караш Октавийката!
Хахаха, да ти кажа честно, първоначално като разбрах, че ще е бяла (нямаше как да й сменя цвета като я поръчвах) не ми се понрави, обаче като я видях наживо и край, влюбих се, страшно им ходи на Октитата бялотоbobo80 написа:Хубава е Окти , то бяла кола грозна има ли?
Предлагам по чисто Българска традиция всички с белите коли да се отцепим и да си сформираме алтернативна задруга на разбирачите за стилни коли.
Благодаря тиigeorgiev82 написа:Добре дошла!Със здраве да си я караш и още,много по-хубави места да посетиш!
п.п.Рацерите не спят бреее веднага-джантички,липчета