Superb I 2.0 TDI Edition 100
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Супер изглежда. Аз от една година карам с aquapel. Все още има ефект, но не е толкова силно изразен. Сега пак ще го подновявам за зимата. Aquapel има един малък проблем при мен - леко замазва при много студено време. Не знам с другите как е, но може като стане студено да споделиш дали при Търтъл го има този проблем. Интересно е и колко време държи, защото Rain-x например държи само месец-два.
-
kograman
Аз също ползвам на Търтъл за прозорците на колата.Беше ми интересно колко държи, и минах душ кабината отвътре. До тук,три седмици.Като се ползва всеки ден по два пъти. Сапунената вода,засега не му пречи.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
Superb91
- Гараж: Skoda Superb 2.0TDI Edition 100
zzankov не те разбрах какво имаше предвид 
Колкото до другите , дали издържа при измиване ще го тествам другата седмица , понеже вече я бях измил при нанасянето
Пък и четох за него и гледах клипове за нанасяне и коментари и повечето казваха,че периодично повтарят процедурата всеки месец . Това мен не ме бърка , защото ми се занимава с нея
Даже сега планирам взимане на пистолет за активна пяна и препарат с неутрално pH на ValetPro. При студено време и на мен ми е интересно как ще се държи!
Колкото до другите , дали издържа при измиване ще го тествам другата седмица , понеже вече я бях измил при нанасянето
Даже сега планирам взимане на пистолет за активна пяна и препарат с неутрално pH на ValetPro. При студено време и на мен ми е интересно как ще се държи!- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Чистачките мажат.
Да,капките вода се плъзгаха,но трябваше да карам с над 90.
Да,капките вода се плъзгаха,но трябваше да карам с над 90.
-
Superb91
Вчера ми се наложи да изляза в по ранен час като температурата беше около 8 градуса и се забелязваше леко замъгляване на предния прозорец , но със стопляне на температурата изчезна мъгливия ефект. Кърпата с която нанасях препарата и после тази с която махнах горния слой мнооого трудно се изчистиха после.... 2 последователни накисвания за по 30 минути в обезмаслител и удряне с параструйка , защото адски мажеха иначе... :X :@Bobeca написа:Супер изглежда. Аз от една година карам с aquapel. Все още има ефект, но не е толкова силно изразен. Сега пак ще го подновявам за зимата. Aquapel има един малък проблем при мен - леко замазва при много студено време. Не знам с другите как е, но може като стане студено да споделиш дали при Търтъл го има този проблем. Интересно е и колко време държи, защото Rain-x например държи само месец-два.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Явно при повечето такива препарати е така. Поне Аквапела се маца само веднъж годишно и си има своя гъба.
-
Superb91
Хора да попитам има ли някакъв начин освен с дисковете за навигация , които VW и ЕТ ми предлагат ( 200 лв +++) да подкарам моята навигация в БГ ? Имам диск ама той е за Алпите и е от 2008
Някой който да записва или нещо от сорта ? 
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Смяна на медията с така с андроид. По-голям дисплей, карти за цяла Европа 2017г. Още много глезотийки 
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
За Пасат Б7 2014г. свалих от тук напълно безплатно. Поразгледай.
http://www.gpsarchive.com/
http://www.gpsarchive.com/
-
Superb91
Идеята е добра даже доста (ще имам нави,флашка за мп3, даже може и задна камера), но в момента не мога да си позволя такъв ъпгрейд затова и питах тука относно дисковете с картиБай Ненчо написа:Смяна на медията с така с андроид. По-голям дисплей, карти за цяла Европа 2017г. Още много глезотийки
todor87 ти като изтегли картата на диск или на карта с памет я качи
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
В моя случай ги записах на двуслойно двд и после се копират в харда на навигацията. При всяка навигация е различно по принцип. При теб 100% ще е с двд диск в устройството постоянно.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Според мен бро, си изчакай момента и си вземи един ЕРИСИН като моя, то аз привлякох крак във форума та се множим с ОЕМ ЧАЙНА ТАУН 2ДИН МЕДИЙSuperb91 написа:Идеята е добра даже доста (ще имам нави,флашка за мп3, даже може и задна камера), но в момента не мога да си позволя такъв ъпгрейд затова и питах тука относно дисковете с картиБай Ненчо написа:Смяна на медията с така с андроид. По-голям дисплей, карти за цяла Европа 2017г. Още много глезотийки
todor87 ти като изтегли картата на диск или на карта с памет я качи
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
Superb91
Направихме един бюджетен зимен сетъп железарки 16ки
6,5 J ET42 

-
Sec8200
- Гараж: под наем