Кодияка - еййййй, много ЯКА машина. Мен ми хареса
Благодарности на организаторите и на Бай Нено за танците, и мен ме удари "У земи" както се казва.
Чакаме с нетърпение зимната среща
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Като не и е помогнал, как очаква да му приеме приятелството във Фейс-а?lubomirov1985 написа:Втората вечер след като приключихме към 4ч помогнахме на Моника и колегите й да оправим масите - точно за 5 мин всичко беше готово. Ама Morkova хал-хабер, пак нищо не свърши![]()
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)

Той помогна, дрънчеше там с разни посуди, ама цяла вечер не свърши нищо, за да му приеме приятелството и то не само У Фейса. Той рови в телефона, тя от бара му се хили. Абе Морков, не така бе! Той пак си знае неговото. Накрая ги поканих да седнат да пият по едно пиене с нас, до него щях да я настаня - ама не!BlackPearl написа:
Като не и е помогнал, как очаква да му приеме приятелството във Фейс-а?
Ми той първата вечер обърна персонала на "Паркове и градини"lubomirov1985 написа:Той помогна, дрънчеше там с разни посуди, ама цяла вечер не свърши нищо, за да му приеме приятелството и то не само У Фейса. Той рови в телефона, тя от бара му се хили. Абе Морков, не така бе! Той пак си знае неговото. Накрая ги поканих да седнат да пият по едно пиене с нас, до него щях да я настаня - ама не!BlackPearl написа:
Като не и е помогнал, как очаква да му приеме приятелството във Фейс-а?
Защото не можах да дойда....BlackPearl написа: Тази среща беше леко по-слабичка от предишните и като купон и като танци, но ....
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Правилно си прекръстенВиновният написа:Защото не можах да дойда....BlackPearl написа: Тази среща беше леко по-слабичка от предишните и като купон и като танци, но ........иначе щяхме да сме първи в кухнята с метлата...да помагаме.
Теб те знаем....... Няма какво да го коментираме. Излових те в МОЛЛ-а после, много беше зает!Виновният написа:Защото не можах да дойда....BlackPearl написа: Тази среща беше леко по-слабичка от предишните и като купон и като танци, но ........иначе щяхме да сме първи в кухнята с метлата...да помагаме.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)