Национална есенна среща на Шкода Форум-България - 06-08.10.2017г. ПС "Марица изток" Старозагорски минерални бани

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Национална есенна среща на Шкода Форум-България - 06-08.10.2017г. ПС "Марица изток" Старозагорски минерални бани

Мнение от PVV »

Ивчо, един фикус да бяха сложили и нямаше никой да спира там. Ама Моркова им е..а мамата. :) В интерес на истината , и за мен срещата мина много добре. Ако не намерим нещо по-добро ,съм също за Мариците пред Вонеща вода. Мислех, че мога да играя народни танци, но Нено ме отказа окончателно от тази ми мисъл. ЧуЕк, ти си опорен стълб на българщината. Изказвам и благодарностите си тук към всички участвали в организацията на срещата. браво
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Благодаря на организаторите.Срещата беше чудесна. Запознах се с нови колеги. Много позитивни хора на едно място. Хотелът беше чудесен за мероприятия от този тип и също съм за догодина да е пак там.
Благодаря и на всички колеги за високо градусовите подаръци :)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Гараж: Шкода120L-52hp,
Обратна връзка:

Мнение от Баш Майстора »

И аз благодаря на всички!!!Магично място си е Мариците(или аз се бях омасгьосал!?) [smilie=sarcastic.gif]
...Не знам,но винаги ми е много приятно и спокойно там и го предпочитам пред Вонеща.
Благодаря на домакините-без тях си бях загубен.. ;)
...Бай Ненчо ми напълни душата с хорцата си..Много готин.. [smilie=kiss3.gif]
Щастлив съм,че видях отново всички познати,яки,позитивни,шкодаджийски муцуни)
Благодаря Ви искрено за Доброто настроение!!!
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Хубава среща стана. Приятни хора, компания, бъзици.
Ресторанта се предсавиха добре. Храната беше добра, обслужването също.
Благодаря на всички които дойдоха.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

Благодаря на организаторите, всичко беше точно!
Запознах се най-накрая с колеги, които само виждам като никове.

Изкарах си добре, толкова много хора и теми, че забравих даже да си извадя фотоапарата. Готина компания, благодаря на всички колеги [smilie=thank_you2.gif]

Искам да похваля, отново!, на Ники Георгиев дъщеричката, страхотна танцьорка на хора е!Ники, да ти е жива и здрава, пак да я вземеш на следващите срещи.

Имах блиц курс от топ тунинг гурутата на форума, да се стягат Стуци и Бондо!

Аз лично също много се изкефих на всички коли събрани на едно място, не бях ги виждал. Всички на ниво, евала.

п.п. Исята такава емоционална травма му нанесох, вероятно вече съм в отбора на забранените, наред със Стуци и Ванката [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Нено е стрхотен браво
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Ем аз какво да кажа, искарах си страхотно. Запознах се с нови колеги, атмосферата страхотна всичко беше на макс. Специално искам да Благодаря на Исята въпреки, че вълеше ме качи да ме повози [smilie=kiss3.gif] Разбира се Благодарности и на Моркова, повозиме, напих се още веднъж и доволен си тръгнах за града. Няма да казвам, къде предпочитам да сме другата есен, че ще ме награбарите, че съм пристрастен.
Благодаря на бат Пламен за положителното мнение!!!
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
uboy

Škoda Photo

Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP

Мнение от uboy »

Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

PRO написа: Бат Стефане, специални благодарности
Пак заповядай, както казват англоговорящите ;) Определено ти трябва треньор и за по малко от месец ще си върнеш предишната форма . Имам една идейка...
Като стана въпрос за тенис, държа да отбележа доста добрата техника на Исята - без да е загрял или освен нещо тайничко ако не е загрявал [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

И 2 снимки от мен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Ето някоя снимчица
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Магистрала няма финал ....."masterOne"
gogi

Шкода Новак

Гараж: Шкода Октавия 1 1.8т
Обратна връзка:

Мнение от gogi »

Малко и от мен. Благодаря за топлото посрещане. Благодаря на организаторите.Радвам се,че се запознах с всички ВАС. Толкова хубави хора на едно място не бях срещал. браво браво браво
Аватар
Kaloyan_vRS

Škoda Racer

Гараж: BMW M340i xDrive G20

Мнение от Kaloyan_vRS »

Първа форумна среща за мен,не останах изненадан от доброто посрещане,защото така добре и приятелски бях посрещнат и на Дракон от хората който бяха там!
Добра организация,добро обслужване в хотела,всичко беше перфектно!
Бай Ненчо ме посрещна на паркинга с разперени ръце навигира къде да паркирам,после и в ресторанта ме посрещна с ракията! [smilie=thank_you2.gif]
Нямаше кой да ме обслужи на рецепция доста време
Маджо веднага откри къде се е дянала рецепционистката [smilie=thank_you2.gif]
Като цяло Искрен е виновен за всичко хубаво което ми се случва в тази група за което много му благодаря [smilie=thank_you2.gif]
Бай Миле Шивача номер едно си,дупчи,режи шии ги брат! [smilie=thank_you2.gif]
Запознах се с още много хора също така приятелски ме приеха като новак в групата
Живи и здрави и до нови срещи приятели!
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Калоянски, друг път преди среща на лов и риболов off-road, няма да ми ходиш!

Срещата премина много добре. Както винаги, смях, закачки, бъзици.
Имаме си 2-3ма трима сигнални:
1.Сами дойде сдухан, че дисковете му тресели. Вчера бързаше да се прибере да ги смени, естествено , оказа се, че НЕ Е от дисковете. Пак тресе и сенниците му ръкопляскат.
Много добре се посмяхме на негов гръб първата вечер.
Втората вечер, всички знаете на чии гърбове се хилехме.
Радвам се, че има нови колеги които идват по срещите и се амбицират/мотивират. Надявам се да им харесва и да дойдат пак.
Тази среща беше леко по-слабичка от предишните и като купон и като танци, но ....както се казва, да не си показваме магариите още от първия път.
Този път трябваше да се държим прилично, след предишното ни посещение през 2015г.
П.С: Цецо 75, нямаш си представа как се разцепихме! [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
Nikolay Georgiev

Škoda Фен

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M, Roomster 1.6 TDI (90+)

Мнение от Nikolay Georgiev »

Искам да изразя ОГРОМНИ благодарности за перфектната организация на събирането и за Страхотната атмосфера на събитието.

В предвид, че съм новобранец във Форума, бях очарован от топлото посрещане и отношение на колегите.
Благодаря Ви. Надминахте ми всичките очаквания. Невероятни хора сте !!!!

Благодаря на Виктор и Тошко за доверието да покарам колите им и да сравня с моята.

С нетърпение ще очаквам следващото форумно събитие. И аз и семейството ми.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”