Колеги търся евтин акумулатор за ежедневката (градска) количка. Или среден като цена.
45-50aH
Местният квартален ми предлага Cronus за 70лв. Никога не съм ги чувал. Това като върна стария.Варта ми я дава на 110лв.
Иначе намерих Монбат за 130лв, но без да връщам стария (Бриколаж).
Някой знае ли дали са някакви читави тея Кронус или с Гръцки (така ми излиза в нета)
Евтин акумулатор за бензинка?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Работата беше относително спешна, човекът дойде да отвори магазина.
Взех Chronus по негова препоръка - оказаха се корейски, аз бях против ако са гръцки.
Добре, че не се набутах от друг магазин, щях да взема EU размери, за Тойота са по-тесни.
Излезе 80лв като си върнах стария. 2г гаранция.
Каза, че ги брандирали за EU пазара, фирмата му почнала да ги внася покрай проекти за летището.
Само споделям.
Взех Chronus по негова препоръка - оказаха се корейски, аз бях против ако са гръцки.
Добре, че не се набутах от друг магазин, щях да взема EU размери, за Тойота са по-тесни.
Излезе 80лв като си върнах стария. 2г гаранция.
Каза, че ги брандирали за EU пазара, фирмата му почнала да ги внася покрай проекти за летището.
Само споделям.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Времето ще покаже колко е читав.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
той Тошето до 2 години може да смени колата...нали има гаранция /е не че като не запали те топли тая работа..../