Искайте по 1 биткойн
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Паунда се срина бре.Какви сте бизнесмени?
Искайте по 1 биткойн![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Искайте по 1 биткойн
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Те ако вървят по 1 биткойн... на цената на няколко ще си купя не нова Шкода, ами направо Ауди ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Днес отбелязвам 2 години откакто направих тази снимка
Една от най-добрите покупки в живота ми. Прекрасна кола, която затвърди убеждението ми, че като цена/качество по-добър автомобил от Шкода няма. Заради нея ще продължа да карам шкоди винаги - дали като основен, или като втори автомобил.
Който се чуди... да спира да се чуди - О3 vRS TSI е най-добрата кола - в този клас и за парите си, на пазара
Който се чуди... да спира да се чуди - О3 vRS TSI е най-добрата кола - в този клас и за парите си, на пазара
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Ванка, честито и все така да те радва Сивият Звяр!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia MK3 vRS - Sawyer
И да не изневеряваш на марката.ТТодоров написа:Ванка, честито и все така да те радва Сивият Звяр!
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
hvp800
Octavia MK3 vRS - Sawyer
И да се издигнеш в йерархията!
Да станеш потребител на квадрат![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Да станеш потребител на квадрат
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Има ли нещо ново около Сивата Злоба? От миналата година някакво информационно затъмнение се е спуснало.
Аз открих едно такова съкровище, с всички допълнителни екстри, които са възможни за добавяне. 16000км само, на една годинка. Чудна. Едвам се удържам.
Аз открих едно такова съкровище, с всички допълнителни екстри, които са възможни за добавяне. 16000км само, на една годинка. Чудна. Едвам се удържам.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Когато няма тунинг, няма особено много новини. Новото е може би това, че задълбахме още повече в посока stock с втори комплект ОЕМ джанти
Иначе, ако цената на колата, която си открил, е приемлива и цветът и изпълнението са ти на сърце, ти си. От сдържане полза няма, животът си върви
Иначе, ако цената на колата, която си открил, е приемлива и цветът и изпълнението са ти на сърце, ти си. От сдържане полза няма, животът си върви
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- kalata
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Твоят stock си е супер. Единствената ми препоръка е да махнеш пластмасовите подложки на регистрационните табели.
Иначе колата, която открих е с твоя цвят и ненормално наблъскана с екстри. Струва само €32000. Жена ми ме укротява засега, но незнам докога...

Иначе колата, която открих е с твоя цвят и ненормално наблъскана с екстри. Струва само €32000. Жена ми ме укротява засега, но незнам докога...
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Баси цената
.Добре те удържа жената
.Аз лично не бих ги дал тези пари за Октавия,пък била тя и vRS.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Че ти за тия пари ще си купиш на 0 кмkalata написа: Иначе колата, която открих е с твоя цвят и ненормално наблъскана с екстри. Струва само €32000. Жена ми ме укротява засега, но незнам докога...
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Милен и адашът са прави - парите са множко. За 63-4k лева може да се купи чисто нова, с каквито екстри пожелаеш 
- kalata
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Обаче като я погледна в четирите очи иSawyer написа:Милен и адашът са прави - парите са множко. За 63-4k лева може да се купи чисто нова, с каквито екстри пожелаеш
Тази си е чисто нова - на годинка и 16000км само. Струвала е €45000.
Няма какво повече да и се добави като екстри. (Само задна чистачка и липсва, което е супер ха-ха)
Нека не спамим повече. Ти кажи ще махнеш ли пластмасийките под номерата? Аз дали не те бях питал вече за тях преди?
- Sawyer
Octavia MK3 vRS - Sawyer
Точно това се замислих, че може да е аргумент. Аз също бих купил малко използвана кола втора ръка само и само да не е четириочкаkalata написа:Обаче като я погледна в четирите очи иSawyer написа:Милен и адашът са прави - парите са множко. За 63-4k лева може да се купи чисто нова, с каквито екстри пожелаеш
Иначе за пластмасите няколко души са ме питали - мисля, че ти беше един от тях. Честно казано, не ми правят впечатление като нещо ултрагрозно или развалящо вида на колата. Ще помисля по-сериозно по въпроса