Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Много леко пипната и с финес. Не се натрапва, но е агресивна.
А тази. Кефи ме, че ги няма халАгените, но с тези раздувки отстрани - тип РИГЕР и СИВИК Тайп Р- хич не ми харесва. Не и отива, мое мнение!
Те направо са си гледали все едно от Тайп Р.
wide body kit-ът иска по-малък офсет, така като гледам, че гумите седят навътре сякаш... Иначе, горе-долу бива. Циганийка малко ми идва с тези +10 кончета за R версията. При второто поколение леон разликата между обикновената купра и R версията беше 25 коня, което не е малко.
Sawyer написа: Направо го взриви 4х4 вариантът. Поне до 100 си го откина злобно
Чак пък да го е взривил Като гледам в края бяха равни.
Предното ДСГ ли е или ръчка, че нещо мноооооо странно си постоя на 30км/ч То от там дойде разликата.
След 100 предното видимо наваксва
Не са дали оборотомерите за да е коректно. Фейк ми се струва.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
На всякави стартове ....... от 50, 60, 70.....100 и на всякакви скорости Предното ще пръсне 4х4. Само от нула до 100 4х4то има предимство, после загива.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.