Накратко историята:
Вчера след работа най-накрая се наканих да отида при тях с въпрос относно един шум който се чува от двигателя при определени обороти. По пътя звъннах на Самуил: -Там ли сте. Тук сме, заповядай. Отидох, спрях отпред, работеха си една кола в гаража. Вдигни капака, дай обороти, угаси, запали и т.н. около половин час. Накрая локализираха мястото и понеже си беше доста за разглобяване, а аз идвам от 40км., времето - жега 30 градуса, двигателя заврял не се пипа. Разбрахме се днес след работа да мина да им оставя колата и на следващия ден(между другите коли) да намерят и решат проблема при студен двигател. Днес отивам паркирам, вдигам капака да изстива двигателя(по нареждане на бат' Васка) и се заприказвахме, една цигарка, лафче, обсъждахме някои неща със Самуил и по едно време я да видим какво стана, запали двигателя - ми този шум го няма. Оказа се разхлабен болт на динамото и при 1500-1700 оборота си дрънчеше яко. Между другото ми смениха и една паразитна ролка която си беше тръгнала. Готов си. Довиждане.
Аз се бях подготвил да съм без кола за 1-2 дни, а след час бях готов.
Искрено Ви благодаря
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)