![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Японче от Плевен
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Японче от Плевен
Браво Десо! Освен, че си късметлия с Шкодата, също така тя те срещна и с други фенове на марката - демек "нас"
Пък ние обичаме да се срещаме, забавляваме и помагаме един на друг.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Това е абсолютна истина Мадже и аз го оценявам.Удоволствието от Шкодата е увеличено в пъти благодарение на "вас"masterOne написа:Браво Десо! Освен, че си късметлия с Шкодата, също така тя те срещна и с други фенове на марката - демек "нас"
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- joro120L
- Гараж: Škoda 120L
Японче от Плевен
хе хе, това за мен ли бешеdesislav stanev написа:....това всъщност съм искал - да пътувам с Шкодата,а не само да я стягам и лъскам....
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
Японче от Плевен
Ееее ама шЪ ма Убидитйе . Два пъти сменям олиото в годината бре и аз карам
...
120 ката е уникално сполучлив автомобил , докато не почнеш да издевателстваш със него .
120 ката е уникално сполучлив автомобил , докато не почнеш да издевателстваш със него .
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Ванко ти ко ся рече?Škoda 130LRh написа:Ееее ама шЪ ма Убидитйе . Два пъти сменям олиото в годината бре и аз карам...
120 ката е уникално сполучлив автомобил , докато не почнеш да издевателстваш със него
Не бе Жоре,за Шкодатаjoro120L написа:хе хе, това за мен ли бешеdesislav stanev написа:....това всъщност съм искал - да пътувам с Шкодата,а не само да я стягам и лъскам....
...ама си мислех за твоята,като писах,признавам.
- joro120L
Японче от Плевен
Е, да де. За моята Шкода.desislav stanev написа:Не бе Жоре,за Шкодата....
Аз бая години си я покарах. Сега е в заслужен отдих.
Карайте си ги и им се радвайте.
- __smirnoff__
- Гараж: 1985 Skoda 105L
2003 Hyundai Santa Fe
2006 Volkswagen Golf - Обратна връзка:
Японче от Плевен
Напълно съм съгласен с теб! И моята, уж е само за удоволствие, като се кача да я карам, особено на дълго, такова блажено успокоение ми донася на душата, че не е истина
Даже задължително поне веднъж в месеца си я карам и като ежедневка за по седмица, а като не е жега като сега съм си я въртял и по няколко месеца нон-стоп. Кефа е голям, удоволствието също. Има нещо в тези коли... 
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Японче от Плевен
Аз като карах Зденка, Ленка и Хашек, (за тези който не знаят Хашек и Зденка бяха 2 години при мен, Ленка една- държах ги в гаража, че Миро нямаше тогава къде да ги държи) няма да забравя къв кеф ми беше. Аз съм непукист, спирам си пред кафето на БАША, хич не ми пука, че са си наредили Мерцовете и БМВтата.
Особенно по-възрастните хора , много ме гледата , някой ме спираха, радваха се.
Всичко прави впечатление! Когато една кола е гледана с кеф , а в случая с тези 3те и рестваврирана добре и добре изглеждаща- хваща окото и хората го оценяват.
Аз от край време се оглеждам за някоя със стоп капка и кръгъл фар...или Хашек....и да си я направя ЛЪСКАРКА и да ходя по ретро кръговете във Варна да им свивам сърмите!![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
Особенно по-възрастните хора , много ме гледата , някой ме спираха, радваха се.
Всичко прави впечатление! Когато една кола е гледана с кеф , а в случая с тези 3те и рестваврирана добре и добре изглеждаща- хваща окото и хората го оценяват.
Аз от край време се оглеждам за някоя със стоп капка и кръгъл фар...или Хашек....и да си я направя ЛЪСКАРКА и да ходя по ретро кръговете във Варна да им свивам сърмите!
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)

- Škoda 130LRh
- Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
В Плевен има една такава,бяла,не се кара от дълго време,много запазен автомобил...,но не съм се разпитвал....BlackPearl написа:....Аз от край време се оглеждам за някоя със стоп капка и кръгъл фар...или Хашек....и да си я направя ЛЪСКАРКА и да ходя по ретро кръговете във Варна да им свивам сърмите!
- ustavri
- Гараж: Шкода 120/135 л
Шкода Йети 1,8
Японче от Плевен
За коя плевенска говориш?
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Влади,намира се на ул.Гладстон/тая с пожарната и полицията/,на един вътрешен паркинг на едно блокче.Трудничко се вижда от улицата...
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Японче от Плевен
Вече сме на 67х.км и днес се почерпихме с ново масълце-Адинол полусинтетика.
Спираме вече разходките до село/редовните/и заслужено се отдаваме на есенно-зимна почивчица
Исках да сменя и спирачната течност,че тия пичове дето смениха маслото имали няква техника,дето се сменя течността без обезвъздушаване,ама единия майстор ме разубеди да я сменям-вика,че щели после да текнат цилиндърчетата...
Аз не съм убеден обаче и ще я сменя,рано или късно,защото така е правилно.
Приемам съвети всякакви,относно тази подмяна на сп.течност![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Спираме вече разходките до село/редовните/и заслужено се отдаваме на есенно-зимна почивчица
Исках да сменя и спирачната течност,че тия пичове дето смениха маслото имали няква техника,дето се сменя течността без обезвъздушаване,ама единия майстор ме разубеди да я сменям-вика,че щели после да текнат цилиндърчетата...
Аз не съм убеден обаче и ще я сменя,рано или късно,защото така е правилно.
Приемам съвети всякакви,относно тази подмяна на сп.течност
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- joro120L
Японче от Плевен
сега, ако ти кажа, че моята не е сменяна от как е кола, ще ме послушаш ли?
....и на съединителя също.
...и съм сменил САМО едно задно цилиндърче и два пъти гумички на спирачна помпа.
....и съм я убил от ГРАДСКО каране. Само градско. Поне 100 000км. Всеки ден!
....и на съединителя също.
...и съм сменил САМО едно задно цилиндърче и два пъти гумички на спирачна помпа.
....и съм я убил от ГРАДСКО каране. Само градско. Поне 100 000км. Всеки ден!
![hi [smilie=hi.gif]](./images/smilies/hi.gif)