O3 Vision TDI 150hp
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Nikolay Georgiev
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M, Roomster 1.6 TDI (90+)
O3 Vision TDI 150hp - ТТодоров
Почти година мина откакто залепиха моя лип и още е там, въпреки десетките автомивки, снежната и студена зима и летните жеги. Не мисля, че ще има проблеми...
-
Sec8200
- Гараж: под наем
PRO, ако ми умалее двигателя ще сложа бокс, да е по-safeи заради гаранцията. Засега още не ми липсвала тяга или мощ.Но аз не се заричам, съдбата ме дебне като теб, а съм стъпил накриво и айде на поправителен
igeorgiev82, хубаво се бях насочил аз към Тойота, там следя форума няма "облъчване" и е пенсионерски като за мен.Тук си прав със закупуването почнаха безсънните нощи, форума е като катализатор, отделно не бих си помислял преди за "туй-онуй".Но е кеф във форума
odo, да кефят ме.Ще са в листата. 2011-2013г харесвах Мазда 6 GH Active GTA и Takumi сериите. Имаха си малко липче, алуминиеви педали и прагове. Доста по-красиво от другите модификации стояха.После видях и при Шкода има.
zzankov, на едната снимка се вижда,че има два отвора тип закачалки.Говорих с Ники, той е питал също, ако се вграждат фабрично са. Засега ще е с тези ленти, ако не става ще го лепя с лепило,в СуперШкода имаше, но не посмях.
igeorgiev82, хубаво се бях насочил аз към Тойота, там следя форума няма "облъчване" и е пенсионерски като за мен.Тук си прав със закупуването почнаха безсънните нощи, форума е като катализатор, отделно не бих си помислял преди за "туй-онуй".Но е кеф във форума
odo, да кефят ме.Ще са в листата. 2011-2013г харесвах Мазда 6 GH Active GTA и Takumi сериите. Имаха си малко липче, алуминиеви педали и прагове. Доста по-красиво от другите модификации стояха.После видях и при Шкода има.
zzankov, на едната снимка се вижда,че има два отвора тип закачалки.Говорих с Ники, той е питал също, ако се вграждат фабрично са. Засега ще е с тези ленти, ако не става ще го лепя с лепило,в СуперШкода имаше, но не посмях.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Тоше... момчето ми... сбъркал си поръчката
Ей този трябваше да вземеш

Сега сериозно, малък детайл който прави голяма разлика във визията, супер е,колата е различна и все пак OEM
А за педалите и фуутреста мисля няма нужда да те убеждаваме... и после се почва джанти, ледове,боксове,генерации....![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ей този трябваше да вземеш

Сега сериозно, малък детайл който прави голяма разлика във визията, супер е,колата е различна и все пак OEM
А за педалите и фуутреста мисля няма нужда да те убеждаваме... и после се почва джанти, ледове,боксове,генерации....
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Ей това някой като ми го каже независимо за какво иде реч, аз постоянно ще попипвам да не би да е тръгналоodo написа:Супер е застанал!
Само го проверявай чат пат да не е почнал да се отлепя, че нещо двойно лепящото им е слабо.
Евала, Тоше, започваш да я точиш. Край! С тоз лип вече си плаче за едни леки 18ски!
goAPR
-
Sec8200
Еми малко по малко ще добавям, според бюджета и времето..
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Живеех със заблудата, че двойно лепящото на Супершкода е много здраво, докато един ден не видях всичките лайсни на Фабията, как се веят щастливо и аха да паднат. После установих, че и на 3М не става, тамсега са залепени с някакво от Бриколаж и не са мръднали.Stuci написа: Ей това някой като ми го каже независимо за какво иде реч, аз постоянно ще попипвам да не би да е тръгнало![]()
Евала, Тоше, започваш да я точиш. Край! С тоз лип вече си плаче за едни леки 18ски!
-
Sec8200
odo, ще го наблюдавам.
Svetilio, Stuci, за джантите пролетта ще видя как ще съм. Мерак са ми 18" Golus или Turbine, но вероятно ще се навия за 17" като оптимален размер.
Здраве да е!
Svetilio, Stuci, за джантите пролетта ще видя как ще съм. Мерак са ми 18" Golus или Turbine, но вероятно ще се навия за 17" като оптимален размер.
Здраве да е!
- Sawyer
- Гараж: ///
Тоше, 19-ки! Тоя лип задължава! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Майтапя се, и така изглежда супер колата. Ей, голямо облъчване тук... Страшна работа
Майтапя се, и така изглежда супер колата. Ей, голямо облъчване тук... Страшна работа
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Тоше, 17-ска ще малее, виж 18-ска е друга бира 
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T