Škoda Octavia III Комби 1,6 TDI-CR 105 PS - JORDITO
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Днес докато дремех в Шкода за смяна на масло се загледах в брошурата за аксесоари. Видях стелка за тунела за Октавия 3, но нц не може да се поръча. Викам ще експериментирам със Суперб. Нц, не става по дълъг е тунела в 3 пръста. Айде втори експеримент с Фабия 3 и воаля. Заспа почти перфектно. Цена 8.40 лв.
Утре ще я щракна как седи ако ви е интересно?
Утре ще я щракна как седи ако ви е интересно?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Пак се уреди 
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- tekamata
Тия от супершкода го продават от известно време също:
http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA ... ear-tunnel
http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA ... ear-tunnel
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Вероятно заради деца или чужди хора (не притежаващи Шкода) 
Аз обмислях дали да поръчам, засега моите пътници пазят, но ако почна да возя и чужди деца ще купувам.
Мнения как са стелките?
Аз обмислях дали да поръчам, засега моите пътници пазят, но ако почна да возя и чужди деца ще купувам.
Мнения как са стелките?
- JORDITO
Имало парт номер, но още не се произвеждала. Аз съм с две деца отзад и ми е необходима.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от JORDITO на 05.08.2017, 18:01:15, променено общо 1 път.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Благодаря!
Добре е, ще я помисля, макар че да си призная хич не ме кефи как се замърсяват гумените, все тях ползвам. Все стоят все едно с кални ботуши сме ходили.
Много ме е яд - дъщеря ми е супер научена и пази и пак се налага да чистя задниците на седалките пред нея. Трябва си полукожа за семейна Шкода. Гледам ти си сложиш протектори, но малките дяволи си навират обувките 'под' протектора и се кефят, че са прецакали системата![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Добре е, ще я помисля, макар че да си призная хич не ме кефи как се замърсяват гумените, все тях ползвам. Все стоят все едно с кални ботуши сме ходили.
Много ме е яд - дъщеря ми е супер научена и пази и пак се налага да чистя задниците на седалките пред нея. Трябва си полукожа за семейна Шкода. Гледам ти си сложиш протектори, но малките дяволи си навират обувките 'под' протектора и се кефят, че са прецакали системата
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Оу вече сме двама с такъв протектор. Ти ни мъ оставаш да имам някоя гъэариика в повече бре. - TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Ще снимам моя от супершкода като го сложа....аз мислех да го ползвам септември до април но да видим като дойде
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Еййй,да не видите нещо и виеskauta написа:Оу вече сме двама с такъв протектор. Ти ни мъ оставаш да имам някоя гъэариика в повече бре.
П.П:Майтап да става,Ивак
Dieselgate Team member
-
yordanatanasov
JORDITO - да те питам нещо - като правиш тези манипулации по шкодичката не пада ли фабричната гаранция. И аз имам мерак да и сложа една такава медия, ама ме спира гаранцията.JORDITO написа:Благодаря на всички за хубавите думи и топлия прием. Иначе покрай мен цялата ми фамилия станаха Шкодаджии. Сестра ми със Скаут 2, тъщата с Рапид. Така да се каже имаме си мини форумна среща всеки път
По принцип като хоби се занимавам да инсталирам и актуализирам софтуер на навигации - IGO,Garmin,Sygic на телефони, таблети и WinCE устройства.
Най-вече IGO , защото поддържа версия за камиони и имам една камара тираджии , които съпортвам![]()
Така че ако някой има нужда от съдействие в тази сфера съм насреща.
Преди имах Пежо 307 и го бях набухал със всякакви китайски джаджи, бях много доволен и горд от себеси (щото и аз като тебе сам ги инсталрах).
- JORDITO
По принцип, ако си смениш радиото не би трябвало да пада гаранцията. Всичко е до хората. Един ще ти каже, че отпада, друг, че не отпада. Аз до момента не съм имал проблем. Естествено при по-сериозен проблем, винаги можеш да си сложиш оригиналното радио и да отидеш. Отзад всичко си е плъг енд плей. Няма рязане на кабели, няма допълнителни жици.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Ама не работят половината функции.Искам да ми работи функцията избор на режим на шофиране.Намерете такава де.Плийз.JORDITO написа:По принцип, ако си смениш радиото не би трябвало да пада гаранцията. Всичко е до хората. Един ще ти каже, че отпада, друг, че не отпада. Аз до момента не съм имал проблем. Естествено при по-сериозен проблем, винаги можеш да си сложиш оригиналното радио и да отидеш. Отзад всичко си е плъг енд плей. Няма рязане на кабели, няма допълнителни жици.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- JORDITO
За моето ниво на оборудване няма липса на функции. Единствената липса е ресет на TPMS, което ми е светвало за 2 и полвина години само веднъж. Режим на шофиране ги има като опции в менюто, но доколкото разбрах от Искрен има в ОЕМ медията и индивидуал, което също го има но е в друго подменю. В момента има същия модел с 6.0 и 7.1 и ще пусна едно запитване, дали са ъпгрейднали функциите на канбус декодера. Някъде ми попада клип от Русия с медия за ок3 с опция за ресет на TPMS и графично меню 1:1 с ОЕМ менюто.
За вашите коли е разбираемо и е важно да има абсолютна съвместимост и всички функции. Няма много да се бавят китайците.
П.П. Оказа се, че ресет на TPMS може да сработва. Открих го съвсем случайно след 1 година
За вашите коли е разбираемо и е важно да има абсолютна съвместимост и всички функции. Няма много да се бавят китайците.
П.П. Оказа се, че ресет на TPMS може да сработва. Открих го съвсем случайно след 1 година
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
![hi [smilie=hi.gif]](./images/smilies/hi.gif)
GUNTER SERVICE