От има няма 9г. имам книжка , но чак сега ми се отдаде възможност да се кача на Шкода и честно казано съм повече от доволен от избора си!!! (предните коли са в Опел сектата - Кадет и Астра Г) Колата която закупих е Skoda Superb 2006 г. , 2.0 TDI 140hp (stock засега) 6 скорости ръчка Закупих я от познат , който пък я внесе от Австрия септември 2016г. Откъм екстри си има доста глезотийки за времето - подгрев на 4те седалки , навигация + чейнджър , климатроник , темпомат , ESP, eл седалки отпред + памет , ел. огледала с памет , подгрев , прибиране , блутуут на Parroth(който обаче е на немски) , само заден парктроник , щора на задния прозорец(но в момента е прибрана , понеже беше със затъмнени стъкла) , има соларен шибидах и функцията за обдухване на купето,когато е на слънце работи и няма ядове , единствено механизма за отваряне не работи(след консултация в ЕУРАТЕК Плевен мъжа ми каза , че дори и те не могат да ми помогнат с конкретния шибидах , по негови думи в БГ дори не се е предлагал варианта със соларен покрив), заводски ксенон + миячки на фаровете , амбиентно осветление, самозатъмняващи се странични огледала и задно огледало , кожения салон е в добро състояние , с леки забележки на шофьорската. Закупих я обслужена (масла,филтри,ролки,ремъци,водна помпа , 4 нови диска ATE + накладки) с 1 комплект джанти със зимни гуми. До момента мога да кажа само , че съм очарован от комфорта + динамиката на колата. Направих едно море с нея над 1000км пробег и не ги усетих буквално, от разхода съм доволен при смесен преход от над 1000 км , постоянно на климатроник + магистрално над 150км/ч до макс скорост ми даде 6.1 л/100 км нафта. Прилагам и някоя друга снимка и започвам да чета из темите Бъдещите планове включват - пастиране , ваксиране и нанасяне на на нанозащита при едно момче от Русе - Мартин Лаков се казва и работи като представител на AlwaysDryBulgaria , този пич прави ЧУДЕСА с колите Живот и здраве като го посетя ще снимам преди и след работата му
Снимки - http://www.img-share.eu/albums/view_album/401025

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)