ТТодоров, Тоше, вероятно този с плочките е човекът, който ми продаде колата. "Продаде" е силно казано, защото като отидох за тест няколко месеца преди поръчката, вниманието, което ми обърна беше почти нулево - колкото да си попълня декларацията, а при самата поръчка намесата му се изчерпи с "Ама тоя цвят?!" и "Сериозно ли сив шев вътре?". Купих я, защото много я исках, не ми я продадоха. И всичко сам си направих. До такава степен ме оте*аха, че аз казвам "Искам шумоизолираща кора на капака", отговор "Ще си я поръчаш после и ще я монтираме тук", а можеше да си дойде с вече монтирана кора. Пълна незаинтересованост, и това при кола за не много малко пари
Аз правя като Стуци и Пепи преди спиране в ббокса в Надежда. Колата се мие, оглежда се много внимателно - цялостно и особено мястото, където ще бъде интервенцията. Паркирам на паркинга, чакам да ги видя как я вкарват, после никакви кафета, вися там и чакам да я изкарат. След като я изкарат отново цялостна инспекция - най-вече мястото, където са пипали. Имам им доверие... точно толкова, че проверявам
всичко, там на място.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)