Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Еуратек

Мнение от NRG »

Два пъти ми боядисват калник и броня. Първият път беше по светла боята и се разбрахме, че ще е оставя пак за да се боядиса на ново. Вчера отивам да си я взема и познайте - отново по светли. Направо кръв не ми остана в главата. Викат ми пак е остави. Чудя се, как е възможно на стандартна боя, два пъти да не е олучат. Още повече се чудя, как няма някой който да преглежда какво са свършили под изпълнителите им. Отделно колата е карана 2-30 км. Отделно вътре мазни прашни пръстчета навсякъде. Толкова безотговорно отношение не бях срещал и от ЕТ и от подизпълнителя. Не знам къде им излиза сметката да боядисват по няколко пъти едно и също нещо.
Като нова се лющеше предният капак, тогава е карах в Пловдив. Тамошния под изпълнител си е беше качил на платформа, боядисал перфектно и беше върнал пак с платформата. В Сф ми обясняват как е карали ивръщали и затова има навъртяни км. Пълно разочарование. [smilie=ireful1.gif]
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Еуратек

Мнение от PRO »

NRG, ще те помоля да входираш оплакването си официално при отговорника на качеството в сервиза в София.
TSI Team
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

Явно толкова си могат ТДК 65 http://www.tdk-65.com . Бобеца мисля,че беше имал преживявания с тях с Румстъра. Да знаят колегите,като оставят за боя в ЕТ да не се съгласяват на ТДК да им я правят. Аз преди 10 дни настоях предната броня да се прави във Ветек http://www.vetekbg.com и всичко беше перфектно. Преди това сгънат праг ми го правиха ТОПМОТОР http://topmotorbg.com и отново всичко беше перфектно. Найлон на седалките, волана, скоростния лост. Сложена карта на предния прозорец "ПРОМЕНЕНИ ПЕРСОНАЛНИ НАСТРОЙКИ" и чекната "Шофьорска седалка" . Съжалявам за премеждията и на Янко и на Стуци. Можете да си пуснете жалба за обезщетение до шефа на сервиза на Еуратек. Няма да замине в кръглото кошче.
Последно промяна от JORDITO на 01.08.2017, 18:43:27, променено общо 2 пъти.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

В София - само Ветек. Винаги са били перфектни. :)
NRG

Škoda Ентусиаст

Еуратек

Мнение от NRG »

PRO написа:NRG, ще те помоля да входираш оплакването си официално при отговорника на качеството в сервиза в София.
Аз смятам, че от ЕТ би трябвало да звъннат и да се извинят за случката и да предложат разрешение на проблема. Не смятам, че съм дал 40к някой да се учи на моята кола. Ако искат ще им занеса един калник и да се учат на него и да ди го пръскат колкото искат. Никой не мисли, че тези коли са взети за да се карат, респективно да вадят пари и т.н. а не да стоят по сервизите. Отделно на никой явно не му минава през главата, че всяка едно оставяне е свързано с хиляди допълнителни неудобства. Аз лично за себе си пътувам от 100 км да е оставя. Хващам таксита, автобуси и т.н. Разходите за гориво за последващо ходене и връщане и куп онеща още. Оставил съм си детето болно, станал съм в 5 за да мога в 8 сутринта да си взема колата, жена ми не отива на работа, че няма кой да гледа малкия, докато аз се разправям... Майната и на колата, отношението е отчайващо. Накрая ми викат оставия пак. Ще мин през КЗП, пък после ще му мисля.
Между другото вече имам отстъпка за последваща смяна на масло, части и труд - познайте как са получени. Бинго! Пак от безотговорно и безрасъдно отношение, тогава човека поне се обади и извини.
Изображение
Изображение
Последно промяна от NRG на 01.08.2017, 19:10:44, променено общо 1 път.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Stuci »

JORDITO написа: Съжалявам за премеждията и на Янко и на Стуци. Можете да си пуснете жалба за обезщетение до шефа на сервиза на Еуратек.
Шефът лично излезе да види какви са ги надробили. Каза, че и записите от камерите ще прегледа. Но аз не бих им оставил колата за боядисване! Никога! Или ще преглътна нараненото място или ще си я оправя другаде. Утре отивам да ми оправят това, което развалиха - ел.стъклото...

П.п. за да бъда напълно обективен - помолих приемчика да каже на хората в сервиза да внимават много при демонтажа на джантите да не ми одерат боята на Енкейя около болтовете с пистолета. Е, опазили са ги!
goAPR
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

А защо са ти махали джантите ? Нали само лайстната беше проблемна ?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Stuci »

JORDITO написа:А защо са ти махали джантите ? Нали само лайстната беше проблемна ?
За монтаж на калобраните. А може и да не са ги махали, знам ли. Казаха че ще ги махат... Ако не са ги махали - по-добре... Аз повече там няма и за гаранционни неща да ходя. Край с тях, след като утре ми оправят стъклото да се отваря и затваря нормално.
goAPR
NRG

Škoda Ентусиаст

Еуратек

Мнение от NRG »

Stuci написа:
JORDITO написа:А защо са ти махали джантите ? Нали само лайстната беше проблемна ?
За монтаж на калобраните. А може и да не са ги махали, знам ли. Казаха че ще ги махат... Ако не са ги махали - по-добре... Аз повече там няма и за гаранционни неща да ходя. Край с тях, след като утре ми оправят стъклото да се отваря и затваря нормално.
Дай боже да ти го оправят. Може тази вечер да запалиш свещ, да се помолиш на автобога, монтьора който ти е прави, жена му до му е пуснала, да си е изпил кафето, да е изкарал някой лев от търкащо билетче и незнам още какво.
Да добавя, че при смяна на стоп, се сдобих и с две точки до стопа, явно от ключенцето или отверката с която са го сменяли.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Stuci »

Джама ще го оправят, няма къде да ходят. Въпросът е колко още други поразии ще ми прочинят утре.
Относно надраното съм решил да не ми пребоядисват вратата (макар и за тяхна сметка), защото няма да ми я направят каквато е заводската боя (не говоря за цвят, а за всичко преди него). Ще ги накарам да ми напишат едностранно писмо-ангажимент, че при поискване от моя страна, ЕТ се задължава да отстрани причинената щета, за тяхна сметка. Мотивите ми са следните: 1) не искам поредния бай ..й-подизпълнител да се учи на занаят върху моята врата; 2) не вярвам да ми докарат същото "заводско" качество; 3) цветът може да го нацелят на n-тия път; 4) ако сега не ми отстранят забележката, по-натам (след 1,2,5г.) мога да имам затруднения да я мина по каско; 5) на ЕТ трябва да им е все едно дали сега ще ми я пребоядисат (каквато готовност заявиха днес) или на по-късен етап.
goAPR
Аватар
tekamata

Шкода Новак

Еуратек

Мнение от tekamata »

Може и да съм писал, но и да не съм казал пак повтарям: Още на първото ми ходене за доброволна смяна на масло след като приключиха, при предаването на колата приемчика на сервиза ми изтръва ключа на плочките пред Еуратек буквално пред мен и се хили такъв и ми вика:
- "Ха оцеля бе!"
Викам си на акъла - ако ти забия един шамар да видим ти дали ще оцелееш. [smilie=punish.gif]
И му казвам: "Сега ако спре да работи както живея в Германия и имам само един ключ понеже е на лизинг какво предлагаш да направя?" и той хъката, мъката нищо му нямало не знам какво. Леко се одра и хромирания накрайник отдолу на ключа, а точно го бях монтирал, но нямаше как да се разправям, защото нали не е оригинална част...
След това му обяснявам, че уплътненията на предните врати задържат вода долу върху прага, когато вали и че проблема е масов и широко дискутиран в английските форуми даже искаха да подават колективен иск срещу Шкода-Великобритания. Отговорът беше: "Аааааа не съм чувал аз за такъв проблем, само Рапид-а събира вода във вратите, но Октавията няма проблеми." Въпреки това реши да го подръпне леко два три пъти с пръст да направел място да се оттича [smilie=fool.gif] няма смисъл да казвам, че проблема си остана въпреки професионалната интервенция [smilie=sarcastic.gif] .
След тази случка се опитвам да ходя в ЕТ само при крайна необходимост.
Малко след случката ми се обадиха за анкета за качеството на обслужването и тъй като "Вашето обаждане се записва с цел подобряване на услугата" им изредих доста цветущо (защото още бях бесен) всичко гореописано. От тогава не са ми звъняли за анкети, странна работа... [smilie=pardon.gif]
Майтапа настрана, знам колко е гадно (имам много разправии с официални представители и на друга марка, но е прекалено дълго да го описвам) и искрено се надявам да успеят да си оправят бакиите, Стуци, и да си караш с кеф колата, а не да гледаш под лупа кой какво е осрал!
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от bega4kata »

[smilie=diablo.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Bobeca

Škoda Photo

Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW

Еуратек

Мнение от Bobeca »

Аз като ви разправям, че е така в ЕТ София... ма вие не та не! Със сигурност има и там разбрани и читави майстори, но масовата част са мърльовци. А вие сте със скъпи коли - за моята баничарка им е хептен все тая.
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Еуратек

Мнение от lubomirov1985 »

Е аз поради тази причина още в самото начало приключих с тях. Вкарах я да ми сложат темпомат - обаждат ми се:
- Ама г-не какво правим с предното стъкло?
- Какво му е и какво трябва да му се прави?
- Ами тоооооо, счупено е?
- Как така е счупено? Не пипайте нищо повече идвам възможно най-бързо!

Отивам аз, те се събрали около колата и мъдрят нещо.

- Я да видя какво му е на стъклото? (Като през цялото време си представям някаква точица от камъче, която не съм видял. А все пак си я мих аз предишния ден) Гледам на стъклото точно пред шофьора една дъъъъълга 30-40 см пукнатина.
- И как сътворихте това?
- Аааааааааааа, не сме - така си беше.
- Как ще е било така, бе? Я дай протокола с който прие колата!
Носят го
- Описано ли е?
- Ами не е.
- Хайде сега да го смените.
- Еееее, не. Ще минете на щета и ще го сменят в Кобра по Каско.

Ейййййй, тогава вече откачих централно. Развиках се едно хубаво, събрах всички служители, вкл. и началника в сервиза. С 1000 уговорки и какво ли не я оставиха те да сменят стъклото.

После пък при взимането - старото стъкло в багажника.

- Защо ми е, бре?
- Еми да отидете в Кобра да Ви разлепят стикерите, да ви ги залепят на новото стъкло и после да ни го върнете, че ни се води, че е сменено гаранционно.
- Аз за смяна на стикери няма да плащам. Някой да пали една служебна и да тръгва с мен към Кобра. Ако ли не, отивам, сменят ми стикерите и стъклото го изхвърлям, а вие как ще се оправяте - ама хич не ме интересува.

Абе голяма разправия беше тогава..... [smilie=fool.gif]
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Stuci »

Равносметката за 2 дни напред-назад до ЕТ:
- бях за гаранционна смяна на задното фиксирано стъкло на вратата;
- при смяната му одраха боята на вратата и се прецака отварянето/затварянето на задното стъкло;
- днес оправиха отварянето/затварянето а стъклото;
- но успяха да надерат фолиото на стъклото (за това не ми се разправяше вече...).

Говорих с началника на сервиза и се разбрахме в ел.кнжка на колата в системата им да запишат, че вследствие на интервенцията те са надрали боята, та един ден, ако реша, да я оравят за тяхна сметка. След седмица, когато вече трябва да е проверил материала от записите на камерите в сервиза, ще се обадя да видя дали е изпълнена угворката ни.
goAPR
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”