Скоростният лост не се движи след палене на двигателя
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- micyri
- Гараж: пенсионирана бегачка Škoda Octavia 1.8 20V AGN 125 PS
Škoda Octavia Combi 2.0 TDI DSG 140 PS - Обратна връзка:
Е не валеше,но тук сутрин е 8-10гр. мъгливо.PRO написа:Нали каза, че е мокро?
Днес минах TUV ,говорих с хората дали ще е проблем да си върна стария софт ,защото не съм доволен от новия.
Отговора беше положителен
Така ,че сега ще я покарам така и другата седмица я карам да ми слагат стария софт.Само да не стане някоя "греда".
Много интересни неща се случват със ск.лост,но още съм в процес на анализ.
Това ако им го кажа в сервиза ще ме гледат като паднали от Марс.
Ще разказвам друг път.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Да не те изненадат само в Шкода ,че не може да се върне стария софт. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- micyri
Не ,изпратиха ми писмо с което ме уведомяват ,че са ми сменили софта.И ако не съм доволен ,може да ми го върнат безплатно,щото много клиенти се оплаквали.JORDITO написа:Да не те изненадат само в Шкода ,че не може да се върне стария софт.
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Еми връщай го. Аз не знам за какво беше целия този цирк за някакви си азотни емисий, а като се подобрят никой не си дава сметка че се влошават емисийте от сажди, които са много по вредни.
- micyri
Такааа, днес направих въпросния клип след 4 опита и чак като го изгледах забелязах,че при появата на въпросния прозорец, надписа е : зимни гуми макс. скорост 210км.
Обаче имам едно голямо НО!
При стария софт,изписваше макс. скорост 208км. в това съм сигурен,защото и самия надпис беше много къс и на един ред.Другото което вече сте разбрали ,преди колата спираше след 208км.
Сега остава да кача клипа,само се чудя как да го направя.
Обаче имам едно голямо НО!
При стария софт,изписваше макс. скорост 208км. в това съм сигурен,защото и самия надпис беше много къс и на един ред.Другото което вече сте разбрали ,преди колата спираше след 208км.
Сега остава да кача клипа,само се чудя как да го направя.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Няма нужда.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- micyri
Е щом казваш.Чичо Сами-bega4kata написа:Няма нужда.
Я изтрийте и темата,няма смисъл от такива глупави теми.Друго си е заварката на тръбата и запушване на АГР....или как да увием термо лента около тръбата с видео клипове и снимки.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
На Цецо колата е направена за Германия и е нормално да има такъв надпис!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- micyri
След няколко влизания в сервиз и смяна на пластмасовата кутия която е точно под лоста,смяна на някаква букса,проблема се появи отново 2 дена след последния сервиз.Понеже ми върнаха старата кутия ,разгледах я и за сега решавам проблема след натискане на жълтия щифт и освобождаване на лоста.
Имам едни съмнения ,че проблема е свързан с буксата която захранва осветлението на лоста P.N.R.D.S,но ми трябва време да разбера.
В сервиза им дай да сменят части само!
Имам едни съмнения ,че проблема е свързан с буксата която захранва осветлението на лоста P.N.R.D.S,но ми трябва време да разбера.
В сервиза им дай да сменят части само!
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Това предупреждение при мен се пуска от настройките. Просто слагаш отметка и задаваш скорост кога да предупреждава..предолагам всички го имат. Няма отношение обаче към работата на двигател,помпа,скорости...просто изпищява "160 км/h зимни гуми" ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- micyri
Ясно,благодаря.
Естествено аз не карам всеки ден с 210км. ,а и при тази скорост и с този шрифт трудно чета,просто обърнах повече внимание на цифрите,затова и съм се объркал.
Добре че направих клип за да видя какво точно пише
,а и заради Велко.
Естествено аз не карам всеки ден с 210км. ,а и при тази скорост и с този шрифт трудно чета,просто обърнах повече внимание на цифрите,затова и съм се объркал.
Добре че направих клип за да видя какво точно пише
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Най-вероятно със стария софт е имала някакво ограничение на скоростта, което сега е премахнато.
- micyri
Днес през ноща за пореден път след запалване на двигателя ,лоста не помръдва.
Добре ,че беше тъмно и видях ,че буквите на предавките на куплунга не светят.Разглобих на бързо капаците около лоста,опитах да разскача захранващия кабел за осветлението,но куплунга светна и всичко си дойде на място.
Ето на пръв поглед този малък проблем(слаба връзка в захранването на осветлението),как води до изписването на грешка в компа(един господ знае каква) и невъзможността за включване на някаква предавка.
Това ако им го кажа в сервиза ще ме помислят за поредния некомпетентен клиент .Кой знае какво щях да ми сменят още по колата.
Добре ,че беше тъмно и видях ,че буквите на предавките на куплунга не светят.Разглобих на бързо капаците около лоста,опитах да разскача захранващия кабел за осветлението,но куплунга светна и всичко си дойде на място.
Ето на пръв поглед този малък проблем(слаба връзка в захранването на осветлението),как води до изписването на грешка в компа(един господ знае каква) и невъзможността за включване на някаква предавка.
Това ако им го кажа в сервиза ще ме помислят за поредния некомпетентен клиент .Кой знае какво щях да ми сменят още по колата.