Супърб 2.8 V6 не пали

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2001г. до 2008г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от zar »

bmwww написа:Нема как да изгорят двете сонди наведнъж особено при положение ,че си коригират сместа и двете и не забиват . Може ли да е дебитомер ? Какви стойности требва да показва знаете ли ?
Според мен има голяма вероятност да е дебитомера,а за стойностите му не знам,а и бензинова кола не съм имал повече от десетилетие [smilie=pardon.gif] .Добре де виж му стойностите и дали реагира въобще и после го отвори и провери визулано как е.Може да е само зацапан,може и да е развален и за смяна,ако е от него де.
Dieselgate Team member
Аватар
Performance99

Škoda Фен²

Гараж: VAG
Обратна връзка:

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от Performance99 »

Може и двете сонди да сдадат багажа (не им трябва много), но при теб ще има и друго, и трето.
Трябва да знаеш, кое и кога е сменяно, за да не излезе нещо, което най-малко очакваш със солена стойност.
bmwww

Шкода Новак

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от bmwww »

Дебитомера изглежда перфектно . Това е,че не знам какви стойности трябва да дава ! Писна ми да се рова по нея и утре ще я закарам на друг да я прегледа ! Единственото което ще направя днес е да рестартирам компа в случай ,че нещо се е бъгнал от жегите !
bmwww

Шкода Новак

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от bmwww »

Тъкмо се наканих да я закарам на друг човек и не запали ! Изкубах рейката и колата си мета бензин , вадих свещите с кабелите и си мета и ток ,а не пали ! може ли да е запушен катализатор , все пак грешката ми светна 30км след като ударих отдолу на излизане от паркинг ! Как да разбера дали са катализаторите? Ако откача гърнето от меките връзки ? И по принцип предните 2 или задните 2 се запушват ?
bmwww

Шкода Новак

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от bmwww »

Колата все така не пали ,а ако запали работи много зле и гърми . Смених свещите,но проблема остава ! Чудя се вече дали не е бензинова помпа ? По принцип пали като ми дадат ток ,но със зареден акумулатор неще ! Бензиновата помпа има ли реле ? Чудя се дали е тя или от новия горивен филтър ! По-принцип спре да пали откакто отварях помпата и смених горивния филтър ! Мислех да не съм обърнал маркучите на помпата ама то просто нема как да се разменят защото единия ще седи под "напрежение" .
bmwww

Шкода Новак

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от bmwww »

Оправих я . Бензинова помпа !
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от stefan L »

браво Т.е. номерът с изскубването на инжекциона не върши работа ;)
bmwww

Шкода Новак

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от bmwww »

Явно не [smilie=pleasantry.gif] Старата като и дадох постоянен ток само ручеше ,а не меташе бензин . Мерих и налягането и показа 1.5 бара . Явно е работила само когато тя иска !
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Супърб 2.8 V6 не пали

Мнение от zar »

Решил си проблема!Поздравления,сега се качвай и газ [smilie=music.gif]
Dieselgate Team member
Публикувай отговор

Обратно към “Superb I”