Втори (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 30.06-02.07 Соколски Манастир

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Втори (интер)Национален Събор на Шкода Форум България- 30.06-02.07 Соколски Манастир

Мнение от PRO »

Според мен се получи много силен събор. Въпреки, че пропуснах половината [smilie=sarcastic.gif]
Благодаря на организаторите и всички участващи!
Имаше много настроение и жега. Студена бира на разположение на всички фенове. Интересни и забавни игри.
Много добре, другата година има какво да се оптимизира още, но като цяло сме изгладили доста от нещата с организацията. [smilie=hunter.gif]

Снимки другата седмица, че нямам компютър в Бургас.
TSI Team
Аватар
skodaman

Škoda Фен

Гараж: Skoda Fabia 3 комби , 1.0 MPI , 75 к.с

Мнение от skodaman »

След две пропуснати от мен години с нетърпение очаквах събора. Изкарах си три прекрасни и незабравими дни, видях се с много хора които безрезервно уважавам. За мен събора беше много силен,благодаря на всички които се потрудиха за тези незабравими мигове браво браво браво
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Съборът тази година,като изключим лекото неудобство с пистата,беше за мен по-приятен и хубав от предишния.
Организацията беше на ниво.Тати за всичко се беше погрижил както подобава.Благодарим му от все сърце,че ни събира.Много го обичам,въпреки неприятните изказвания по мой адрес.Беше се погрижил за всичко ,от настаняването до книжките за оцветяване на малките дечица.
Времето и най-вече компанията и настроението вечерите на поляната беше отлично.Вечерите не ставаще хладно и влажно,а беше супер приятно и децата играха до 1 часа.Имаше интересни игри,смях и добро и приятелско настроение.Чудесно беше.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мнение от coverdale »

Много добре си изкарах,видях се с приятели,хапнахме и пийнахме,повеселихме се на поляната,забавлявахме се на пистата-всичко беше супер!
Голям поклон на Исята и колегите,които му помагаха през тези дни.
Благодаря на всички! [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Много силен и весел събор! Въпреки жегата успяхме да изпълним всичко по план. Както винаги е весело и по традиция на всеки събор се разждат нови лафове, които ни държат до другия.
Новият лаф е "не моА вкарам втора" [smilie=sarcastic.gif]
Наистина жалко, че не можах да покажа потенциала на хулигана, но пък и още не е довършено всичко по него!
Благодарности на Влади Ваклинов за коректното отношение и възможност да се комбинираме с дрифтърите на пистата! Обещал съм му, че ще се видим скоро с него и ще пием по бира.
Благодарности на Каменица АД, както и на всички партньори за чудесните награди!
Благодарност и на всички, които успяха да присъстват! Без вас и доброто ви настроение, нямаше да се получи всичко това. Колеги, големи сте! Респект!

наздраве
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
aleksander

Škoda Фен

Гараж: Audi A4 3.0 quattro
Renault Megane Coach F7R...

Мнение от aleksander »

Това беше първият ми събор на Шкода,ама вече съм на 100% убеден,че ще присъствам на още много.Страхотна организация,много смях,много игри,уникално си прекарахме и на поляната.Всички сте страхотни пичове аз съм възхитен от мероприятието и организацията му.Очаквам следващата голяма сбирка с нетърпение.РЕСПЕКТ!!!!!
наздраве
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Определено тази година сме надградили като организация и изпълнение на всички мероприятия влизащи в трите дни на събора. И за мен основна заслуга за това има Искрен. За много неща, които досега са ни убягвали сега са си дошли на мястото и това се видя от хората. Няма да изброявам хората, които дадоха доста от свободното си време за да помогнат по организацията и осъществяването на мероприятието но искрено им благодаря. Благодарение на тях и спонсорите, всички си прекарахме чудесно и не ми се мисли за догодина какви идеи още се осъществим. Според мен на пистата беше интересно за присъствалите и въпреки малкото неудобство с ограниченото време погледахме и професионален дрифт, което не може да се види винаги и доста хора останаха доволни въпреки жегата. Движим се нагоре и вече гледаме към следващото изкъртващо мероприятие.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Мнение от zzankov »

Явно темата се превърна и за отзиви от събора.
Та лично аз съм повече от доволен, въпреки че и тази година не успях да се присъединя към народа на поляната. Но за тия няколко часа на пистата си прекарах чудесно. Изпих 4.5л вода и 1.5л бира. И всичко излезе на гърба и челото. Видях се с приятели, с някои се запознахме на живо. Снимки почти нямам, но доста колеги ще попълнят този пропуск.
браво
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

И за мен това беше първи събор и мога да кажа само хубави неща. Благодаря на Искрен,Младен,Ицето, Иво uboy и всички други участвали в организацията.
Специално благодаря на Ицето, че ни поливаше с вода с пръскалката на финала на пистата, че щяхме да изпукаме в тази жега .
Радвам се, че се запознах наживо с много хора и вече очаквам следващия събор.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Пешо - Щангата

Škoda Racer

Гараж: Ex О1 TDI 4х4

Мнение от Пешо - Щангата »

Всичко по организацията беше прекрасно...
На поляната, както винаги, много смях , ядене и пиене .
Живи и здрави догодина пак.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Да драсна и аз няколко реда.
Благодаря на първо място на всички, които уважиха това събитие!
Знаете ме, аз гледам негативното и си вадя поуки и грешки, какво да коментираме другия път.
ВАЖНО: Когато колегите искат да кажат: Благодаря на Искрен, нека кажат: Благодаря на организаторите: Защото Искрен...това са : Маджо и Ицето, Печатаря, Енцо, Боби Разград и др, които помогнаха за организацията на събитието.
Моя е единствено заслугата за СУМО играта. Милчо ми се върза на акъла и направихме шоу.
Понеже много хора НЕ виждат и остава за тях скрито, аз да кажа:
Благодаря на Печатаря, Енцо, Боби, Архимандрит-а, Ивчо-uboy, но искам ОРГОМНО ДА БЛАГОДАРЯ на Младен и Христо Господинови. masterOne и Bumer.
Маджо заслужава поклон и адмирации. През цялото време беше редом до мен. 2дни плътно на пек и жега. Ицето търчеше постоянно напред-назад с колата и носеше инвентара.
Маджо вчера....цял ден беше ял само един кроасан. Сутринта на пистата беше от 11, после даже му стана лошо, кара само 1 път майсторско и си замина. По пътя засякал a4teck ( Пешо - Полуоската) и веднага се заел да му помогне. Дойде в 10 часа на поляната, БЕЗ ДА Е ЯЛ ЦЯЛ ДЕН (1 кроасан , казах) И БЕЗ ДА СЕ Е КЪПАЛ.
ЕВАЛА, МАДЖЕ!

Сега, да кажа и аз впечатленията си.
3 Шкоди повече от миналата година. Аз лично очаквах 80+, събрахме се 70....
Мога да изброя поне 20човека (без да броя 4мата Румънци), които казаха ЩЕ ДОЙДА, но бяха възпрепятствани - на никого не мога да се сърдя. (Примерно: Как да се сърдя на Пепи- Rapid, който за първи път (от 10 години ) пропуска Соколски манастир заради новата си работа!
Лично аз съм разочарован обаче към няколко колеги- защото имаха "претенции", "изисквания",организаторите се стараят максимално на всеки да осигурят (или са осигурявали) комфорт , а накрая тези колеги не дойдоха.
Ясно е, че винаги ще има въпрепятствани- на никого не мога да се сърдя, а и нямам право.
Вечерните купони обаче пък бяха на ниво. Доста народ се събрахме, много повече от миналата година под шатрите.
Петък като цяло е лежерна вечер, Събота си разцепихме добре!
Евала на авера на Васко Модев за огненото шоу и на Иван Костадинов и Радой за гайдата и тъпана!

По организацията:
Има (за мен от организационна гледна точка) доста пропуски. По скоро, това са детайли, които ще бъдат обсъдени на Общото Събрание тази година и се надявам догодина да бъдат изчистени.
Иначе: Ако Събор17 е станал - УНИКАЛЕН....мале-леле. Какво ще правим догодина и как ще надградим нивото. Все пак всяка година трябва да вървим напред. Все пак сме хора- човешките възможностти на това нива не са ни неограничени, при все, че това го правим на добра воля и в свободното си време (което не е много ) се занимаваме с организацията.
Това са ни възможностите, стараем се, надявям се всички да са доволни.
Ако има недоволни, аз лично ги моля да кажат грешките, за да можем да поразсъждаваме над тях, при положение, че са основателни.
Како казахме с Маджо и на бифинг-а за пистата:
Повярвайте, при така стеклите се обстоятелства, хвърлихме МНОГО нерви и усилия пистата (аз, Маджо и Енцо доста потърчахме) да се състои и да може повече колеги да дойдат и да карат.
Дойдоха и караха на пистата 31-32 коли. Почти 50% от 70те присъствали. Лично за мен, в това време си е геройство и съм удовлетворен. На Наско и Мечката им стана лошо от топлото и останаха на поляната: както казах, на никого не мога да се сърдя.

Искам, а и надявам се колегите го знаят, но да си кажа:
Лично аз го правя от душа и сърце. Старая се колкото мога според възможностите си.
Толкова мога, ако не съм удовлетворил нечии очаквания- извинявам се, както казах- толкова мога да дам.
Тази година сега по груби сметки наградите (купи и медали), наградите осигурени от спонсорите/партньорите ни и безплатната бира като сметнем надхвърлят 2000лева.
Ясно е, че колегите не идват за наградите, но аз винаги съм твърдял (и имал позиция), че трябва да ги има. Те са един хубав спомен.
П.С: На Недялко Иванов (Бургас) като му дадох грамота за популяризиране....и веднага взриви фейсбука. Напомням: Недялко ходи по рок концерти из цяла Европа и България с екип на форума.
В този ред на мисли: Първото което аз ще предложа на събранието тази година и отчитам като грешка е: Догодин да има още 20на медала и грамоти за децата (като участници).Еднакви за всички, да няма сърдити и разплакани дечица и грамота!

Благодаря на Морковака , че не взе пистолета и не гърмя, въпреки, че втората вечер щеше да се изяде от яд- така му се стреляше! Морков, един път да изпълниш молбата ми :P !
Благодаря и на Сами и Никозо, че въпреки много горещото време не се спряха на пистата и даваха стартовете и координираха класовете!
За вечерите, какво да кажа.
Skodko явно взе все повече да му харесват вечеринките. И двете вечери откина до 4и30 сутринта.
Милчо, Миролюбов и Морковака.....както се знае, няма да ви обеснявам, а по-късно ще пусна клипове! [smilie=sarcastic.gif]
Иначе, при мен е винаги едно и също: 3дни на крак, напред-назад, не мога да се видя и да си поговоря свободно с колегите, да огледам даже колите им и прочие. Вечер на масата си лафя чат-пат с когото мога.
Това е, сигурно пропускам много неща и детайли, но пак ще пиша някой ферман!
Изображение
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

От собствено име, щерката и двамата гости, които доведох :

ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на Исята и всички , които направиха това събитие факт. Не ги изброявам за да не пропусна някого. Големи сте! За мен това беше най-добре организирания Шкода събор, на който съм присъствал.

Въпреки жегата, времето беше с нас. Вечерите около масите бяха страхотни, отдавна не бях се смял толкова. Децата получиха свойто, ние също.

Неуредиците около пистата ми дадоха възможност да погледам дрифта, накефих им се на баварците. Надпреварата на Шкода драга според мен се получи много добра. Поправете ме ако бъркам ама за първи път имаме толкова конкуренция в кралския клас. Още повече, че предварително имаше съмнения дали основен играч ще участва...

А надпреварата на масата , както винаги беше най-забавна. Всички се раздадоха, евала! В 3:00 съм лежал в палатката хилейки се като идиот на случващото се на поляната.

Каубойските ми премеждия вече са само смешен спомен.

Тези, които не дойдоха изпуснаха МНОГО. Има за какво да съжаляват.

Още веднъж - ЕВАЛА на Искрен, на организаторите, на спонсорите и на всички присъстващи.
Бееееее.....
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Цецо, като цяло трябваше да сме поне 6ма, но....
А за Сами, който изръси пак едно изречение... [smilie=kiss3.gif]
За пореден път БАЩА ТИ ......
Аз отговарям за себе си, за това казвам ЛИЧНО МНЕНИЕ.
На брифинга се интересуваха от пистата/ колко е дълга.
Нямаше да кара Сами, останахме 4ма. После каза, че ще кара, бяхме теглили жребия, а ако бяхме станали 5ма , вече щеше да има друга подредба.
Аз се отказах доброволно. Защото, като цяло не мисля, че заслужавам повече от другите участници награда.
Аз ще пребия Милчо догодина на Калояново и съм готов!
П.С: Изтърва Моркова като гони конете и искаше да язди, защото Милчо му каза: Подарявам ти колата ако го яхнеш! [smilie=sarcastic.gif]
П.С: Съжалявам за палатката...Догодина- ЕЛ. ПАСТИР ще взема! [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
Никола Иванов

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG
Обратна връзка:

Мнение от Никола Иванов »

[smilie=yahoo.gif] [smilie=thank_you2.gif]
Аватар
skauta

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI

Мнение от skauta »

БРАВО на колегите, организирали събора. браво Всичко си беше на ниво и по-натам май такива събития ще ни станат задължителни за цялото семейство. Малчуганите също останаха страшно доволни и определено и те ще ни юркат да ходим.
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”