Хм, сега поразгледах пак и го няма като инсталиран софтуер, но иконката я имам на телефона, как ли се появила? В Google Play наистина не излиза за сваляне, да не би като съм вързал телефона с USB-то с колата да се е получило?ТТодоров написа:тук има нещо гнило, ако не е преинсталиран във фърмуера по принцип в БГ локация не се показва в play store, трябва да го лъжеш, че си в страна с поддръжка. Тук вече има разни визии, fakeGPS+акаунт направен с VPN за държава с поддръжка. Може би (мое предположение), ако апаратът или картата са с чужд IMEI/IMSI да стане.TheScarface написа:Android Auto го свалих от Google Store, нямах го предварително.ТТодоров написа:TheScarface, ааа удар в сърцетоКак така Самсунг има пре-инсталиран Android Auto, а Нексуса ми няма
Пак да попитам - не си инсталирал APK за Андроид Ауто - нали?
Каква е цената на Cygic-a сега? Или е trial?
Svetilio, твоят не е ли същия Самсунг?
Cygic е trial 7 дни, даже мислех, че няма да тръгне тъй като на екрана изписваше само инфото за trial-а, но тръгна после.
Би ли пояснил, че това е лека мистерия. Всеки в БГ като напише в плейстор Android Auto не му излиза апликацията с бяло и синьо като стрелкичка. Ако искаш да не ти цапаме темата, има друга за Андроид Ауто и Мирърлинк.
Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
TheScarface
Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car в Octavia 3
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Аз не можех да инсталирам Android Auto от google play. Качих от APK, но не съм тествал в колата още.
С S7edge съм и аз...ще пробваме на някоя среща различни тел и приложения
С S7edge съм и аз...ще пробваме на някоя среща различни тел и приложения
-
Sec8200
- Гараж: под наем
явно Самсунг го вграждат във фърмуера АА и ML. Но не могат да се обновяват по същата причина, но е ок.
Ще ми е интересно да тестваме с вашите телефони на следващата среща.
Ще ми е интересно да тестваме с вашите телефони на следващата среща.
- svetoslavj
- Гараж: Шкода Октавия Стайл Вижън
с двигател 1,6 TDI-CR /81 kW / 110 к.с.7DSG - Обратна връзка:
Само maps на apple, което според мен е малко тъпо.ТТодоров написа:svetoslavj
Ето аз имам директен въпрос - с AppleCarPlay картите са само от Apple-ските или и Google Maps се визуализират?
С Андроид може да се ползва следното:
Android Auto: Google maps
Mirrorlink: Sygic Car Navigation (специална версия, която може да се ползва на дисплея на колата, струва 80 Евро, но не съм особено впечатлен. Доста забива)
Последно промяна от svetoslavj на 14.06.2017, 14:43:46, променено общо 2 пъти.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Apple не дават на никой да им се меси в Car Play. Същото важи и за Android Auto, с някой изключения. Иначе навигациите на автопроизводителите ще си фалират.
Аз не знам защо продължават да са толкова скъпи. Някакви лицензи ли плащат на ЕС?
Аз не знам защо продължават да са толкова скъпи. Някакви лицензи ли плащат на ЕС?
TSI Team
-
Sec8200
Става ли Ябълковата? Как е спрямо нормалните навигации?
- svetoslavj
На мен не ми харесва, говори ти само на Хамерикански, супер тихо приказва, няма данни за трафик и инциденти. Като цяло гугълската е доста по-напред в това отношение.
Хубавото при мен е че съм с хайфон 7 и самсунг с7 едж (малко странно изглежда на кирилица), та мога да си ги връткам.
Хубавото при мен е че съм с хайфон 7 и самсунг с7 едж (малко странно изглежда на кирилица), та мога да си ги връткам.
-
Sec8200
svetoslavj, и при теб ли запали Android Auto от раз без инсталация на APK извън PlayStore?
- svetoslavj
не, ама то и при колегата не е според мен. аз си го свалих от някакъв сайт .apk файла от май 2017-та и си работи перфектно.ТТодоров написа:svetoslavj, и при теб ли запали Android Auto от раз без инсталация на APK извън PlayStore?
.apk има 4 версии, просто трябва да се уцели коя е вярната за телефона, след това всичко си става автоматично.
П.П.: това е сайта http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Потвърждавам.svetoslavj написа:не, ама то и при колегата не е според мен. аз си го свалих от някакъв сайт .apk файла от май 2017-та и си работи перфектно.ТТодоров написа:svetoslavj, и при теб ли запали Android Auto от раз без инсталация на APK извън PlayStore?
.apk има 4 версии, просто трябва да се уцели коя е вярната за телефона, след това всичко си става автоматично.
П.П.: това е сайта http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Със любезното съдействие на готин човек подкарахме Android Auto от втория път, демек, втората възможна версия от 4-те от линка по-горе и един обикновен Samsung J5 2016 си извади информацията на екрана на Columbus-а на Супърб 2017. Контакти и Google Maps, все пак хората ми отделиха повече от час, бях отишъл с два чувала въпроси и не исках да нахалствам допълнително. Самото сваляне на трите програмки ма телефона и връзването със медията на Флагмана не отне повече от 15-тина минути. Когато активирам Smartlink-а на Bolero-то, ще ида пак да закачим нещата за постоянно и на семейното возило.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
stambetu
Здравейте
как подкарахте това приложение андроид ауто
аз свалих apk файла телефона уж го инсталира поне така пише
и като го отворя и ми пише "изглежда че услуги за Google Play не работи в момента"
и като го отворя и ми пише "изглежда че услуги за Google Play не работи в момента"
-
Sec8200
виж си другите неща дали са наред и ъпдейтнати - Google Play services, Google Play Music, Google Hangouts, Google Mapsstambetu написа:Здравейте
Андроидът трябва да ти е 5.0+
Отделно виж кой билд си свалил - дали за arm или друг според хардуера си. Препоръчвам
https://www.apkmirror.com/
Ако има нещо пиши.
-
stambetu
Здравей благодаря за отговораТТодоров написа:виж си другите неща дали са наред и ъпдейтнати - Google Play services, Google Play Music, Google Hangouts, Google Mapsstambetu написа:Здравейте
Андроидът трябва да ти е 5.0+
Отделно виж кой билд си свалил - дали за arm или друг според хардуера си. Препоръчвам
https://www.apkmirror.com/
Ако има нещо пиши.
в момента си ъпдейтвам всичко което има нужда
с андроид 7 съм
как да разбера кой билд да сваля
иначе свалих втория от май месец тази година arm64
-
Sec8200
stambetu, привет свали от apkmirror и двата ARM билда. Примерно аз имам Nexus 6,който е 32 битов ОС и процесор макар да е 7.1.1
Обнови всичко от Play Store, нещата които ти писах.
С какъв телефон си?
Standalone ли го пусна?Т.е. без да се закача към мултимедията (и така става).
Даде ли му всички разрешения, които поиска?
Обнови всичко от Play Store, нещата които ти писах.
С какъв телефон си?
Standalone ли го пусна?Т.е. без да се закача към мултимедията (и така става).
Даде ли му всички разрешения, които поиска?
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Баси с епъла, колко е лесно