Günter Service - гаражът на Сами! - Варна

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

0896670196
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
frass

Шкода Новак

Гараж: Хипопотам Superb III Scout 2.0TDI 190HP

Мнение от frass »

Благодарности на Сами и Васко, за пореден път безгрешна диагностика и ремонт плюс ъпгрейд на спирачки и окачване на новата ми красавица Ок3 2.0тди дсг. Сервиз за VAG номер едно!
Аватар
Виновният

Škoda Фен

Гараж: Apolon Pro

Мнение от Виновният »

Благодаря на Сами и Васка за бързата консултация днес за един нов внос. [smilie=kiss3.gif] Междувременно заварих Сами да помага на Златев с ключ от “Балкан“-че. браво
20170104_142519.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Stefanov

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia I 1.8 20V
Octavia II 2.0 TSI Facelift

Мнение от Stefanov »

Искам да благодаря на Гюнтер сервиз за бързата, качествена работа и съветите които ми дадохте. Благодаря че отделихте време, за да обслужите моята шкодичка. Страхотни сте. До нови срещи ;)
charli2

Шкода Новак

Мнение от charli2 »

дайте координати на тези майсторчета
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

charli2 написа:дайте координати на тези майсторчета
0896670196 - Самуил
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
Gtkrasko

Шкода Новак

Гараж: Октавия 2 РС 2
0тди
Обратна връзка:

Мнение от Gtkrasko »

Здравейте колеги ! Казвам се Красимир Кралев . Октомври месец миналата година станах собственик на дизелова РС-ка 2007г. Преди покупката я прекарах през Еуратек Бургас и успокоен от резултата на проверката започнах стабилно да се наслаждавам на семейното комби.Но да не се отплесвам. На прибиране към Бг на опашката на Рйожке(унгаро-сръбската граница)усетих една неприятна миризма в купето,огледах се и забелязах че и пуши от ауспуха.Така , още там звъннах на Сами . Не се познаваме , представих се и му обясних проблема си с мотора БМН - дето той най не го харесва.Евала ! Поговорихме си , записах си час за диагностика и миналата седмица се видяхме на живо с него и Васко.Резултата - неприятен , трета дюза не работи добре . Обсъдихме варианти и се спряхме на най-сигурният-нова . Днес преди обед колата беше приета в сервиза и към 15 .30 ми звъннаха че е готова.Страхотно доверие вдъхват тези момчета-видях се с приятели , пийнахме кафенце , хапнахме , толкова спокоен бях , че чак когато ми звънна Сами се сетих за целта на пътуването ми до Варна . Сами , Васко , благодаря ви ! Някак си вече съм по-спокоен като ви познавам . Желая ви успех и още много клиенти ! Извинявам се за дългият си първи пост във форума . Лека вечер колеги !
charli2

Шкода Новак

Мнение от charli2 »

дайте адрес на сервиза за един от софия т.е. аз
Аватар
zorozlatanov

Škoda Фен

Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo
Обратна връзка:

Мнение от zorozlatanov »

Огромни благодарности на Самуил за успешната интервенция по софтуерното премахване на DPF филтъра на Mitsubishi ASX 2012 с японско ECU на DENSO.
Тааа, защо го премахнахме? От около 1,5 години регенерациите много зачестиха. Последно на всеки 150-200 км. правеше по една и то доста продължителна 15-20мин.на дълъг път. На магистралата за София точно направя разход 5,2-5,5-хоп регенерацийка и разхода отиваше на около 6,8. Доста преди да взема това решение имах екологични угрезения на съвестта, но често казано не ми се даваха 1500лв. за смяна, а и малко успокоение за мен е, че катализатора е отделен от DPFa и от ЕВРО 5 ще съм ЕВРО 3,5( ха-ха). Забравих да спомена, че колата е на 138 000 реални км. , явно японската технология за системата е малко недоизпипана.
Покрай една друга работа със Сами го попитах дали може да ми махне филтъра( преди година не човъркаше японска техника), каза че вече може, има техниката – и те така, след намесата му си имам ECU със софтуерно премахнат филтър и надявам се по- малко дертове. Снощи по късното 23,00часа успях само да го закача и да запаля колата. Няма светещи лампи, работи като часовник. Предстои довечера другото упражнение –по хардуерното премахване. Убеден съм , че няма да има последващи проблеми след професионалната намеса на бат Сами.

Благодаря Приятелю!

П.П В момента съм без любимата марка, но сърцето ми е винаги тук и не минава ден без да прегледам форума, макар и да не пиша често.
Със здраве и се усмихвайте повече!
sashomasho

Шкода Новак

Мнение от sashomasho »

Да изкажа и аз писмени благодарности на Самуил. Повече от 2 години поддръжката на шкодичката (Октавия 2, 2008-а) ми е изцяло в негови ръце и трябва да кажа, че съм изключително доволен. Досега смениха съединител, амортисьори, филтри и други очаквани и недотам очаквани части и консумативи. Преди да ми бъде препоръчан ползвах еуратек, макар и да не пипат зле момчетата цените им са неадекватни, а и честно казано, на няколко пъти останах с впечатлението, че искат да отремонтират повече неща отколкото е нужно на даден етап. Може и това да е само мое мнение, но всяко ходене там ми струваше по 1000+ лева, а не е като да съм имал нещо сериозно като оплакване. Бяха решили да ми сменят и крушка на стоп за около 20 лв, големи сладури. Така или иначе най-важното е, че в сервиза на Самуил се работи качествено и бързо, нещата се случват в рамките на деня, локацията макар и не най-близката, е всъщност удобна, защото по всяко време на деня е на 10 мин път от центъра, дори с градски транспорт не отнема много повече. Последната екстра беше, че своевременно бях ъпдейтван по viber за случващото се по колата, абе препоръчвам.. Ако имате колебания, отидете и поговрете, ще си направите услуга :)
Аватар
tsonko

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service

Мнение от tsonko »

Време е вече да изкажа и аз мойте благодарности към сервиза и двамата мастори - изключително съм доволен от изпълнението на една малко по-нестандартна задача - монтирането и измислянето на всичко около една турбинка от волво Gtb2056vl. Всичко стана много културно и без големи преправяния на турбо пътища и максимално близо до ОЕМ инженерната мисъл. Водата за охлаждането я вързаха вместо ЕГР охладителя - няма рязане преправяне, тройници, хиляди скоби и т.н. Захранването е отдолу, а изхода на горната тапа (държах да се използват двете най-отдалечени) и от там в разширителния съд. Колата към днес е със същите настройки като с хибрида, с който бях преди това, но няма нищо общо като поведение - в ниските е една идея по-жива, а във високите няма база за сравнение.
Темата е за Гюнтер сервиз, но тук е мястото да изкажа благодарности и към главния виновник, без който това нямаше да започне - Ицо (hvp800) - също много ми помогна в процеса на набавянето на всичко необходимо, и много дребни детайли, които като човек минал по тоя път сподели. наздраве
Накрая черешката на тортата беше Драго от София, който монтира и изработи проходна генерация на 63мм от неръждавейка и спази най-важното ми изискване - колата да остане максимално тиха.
mischoka

Škoda Фен²

Гараж: в търсене

Мнение от mischoka »

Какви коне е сега колата с това турбо от волво? И другия въпрос ми е с премахнат ЕГР ли си и топлообменника махнат ли е ?
Аватар
frass

Шкода Новак

Гараж: Хипопотам Superb III Scout 2.0TDI 190HP

Мнение от frass »

Отново огромно благодаря на Сами и Васко за перфектно свършената работа - ремап на О3 150 к.с TDI DSG, колата е неузнаваема. От над 10 години поддържат (и ъпгрейдват :) ) шкодите ми и винаги са били на топ ниво. Номер едно VAG сервиз за Варна!
Аватар
tsonko

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service

Мнение от tsonko »

Коне не мога да кажа понеже не сме я мерили - с хибрида беше около 200 сега е повече на 1000%, но колко повече може да се види само като се замери. ЕГРа и охладителя бяха ги разкарали много отдавна и сега само махнаха байпаса да минава през турбото.
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

Отново големи благодарности към Сами и Васко за добре свършената работа!
Става въпрос за смяна на масло на автомат и Хдрайв на беенве. На Дарукар нещо ич им нямам доверие....
И , разбира се, сейфти, къстъм ремап, така че ем количката повече да върви, ем да си нямам проблеми с дпф и катализатор. наздраве
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”