Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Честита Шкода, колега и Добре дошъл при нас.
Черно и хром е отлична комбинация.
Предно ли е или 4х4?
Stuci написа: @TheScarface - днес ок.19.00-19.30ч. да си минавал по Цариградско в посока Орлов мост? Честита служебка! Много е лачена
Ти Стуца си мнооооооооо опасен. Как ги засичаш постоянно
Криминален агент си. Аз ако съм София с някоя колежка мнооооооооо ще трябва да се пазя
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
La Furia Roja написа:
Ти Стуца си мнооооооооо опасен. Как ги засичаш постоянно
Криминален агент си. Аз ако съм София с някоя колежка мнооооооооо ще трябва да се пазя
Таман се закачахме с едно палаво BMW 330d и изведнъж гледам в насрещното - лачено черна О3, с много специфични ледарки в прекъсната и счупена надолу линия и си викам "оппаа, хич не е зле в движение таз' четириочка".
Ванка, аз теб с тези 400+ коня няма да смогна да те фокусирам, камо ли да видя вътре колежката ти какви ги върши
La Furia Roja, колата е 1,6TDI, следователно е с предно предаване.
За служебна повече не трябва. Вариант е може би и метановата. Аз съм леко изненадан, че са наляли пари във VISION, вместо в двигател
Ако е търговски представител човека, понякога ги задължават да е с определен двигател и оборудване, а не им гледат после накачулените екстри. Така моя позната кара Фокус, на който имаше забрана за лети джанти, но всичко друго, което е до бюджета му го насложиха и стана топ Фокуса.
На предишната можеше 1.6 4х4 дизел.
Мен ми е интересно да пусне малко снимки от LED-овете (вкл. и вечер) и от интериора, да видя какви са разликите.
PRO написа: Явно има защо да са го махнали това недоразумение
Да така е. Аз сега видях, че вече 1.6 ТДИ го няма 4х4.
На Октавия 2 обаче го имаше.
Предно и 116к.с. е прилично.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
ТТодоров написа:Ако е търговски представител човека, понякога ги задължават да е с определен двигател и оборудване, а не им гледат после накачулените екстри. Така моя позната кара Фокус, на който имаше забрана за лети джанти, но всичко друго, което е до бюджета му го насложиха и стана топ Фокуса.
На предишната можеше 1.6 4х4 дизел.
Мен ми е интересно да пусне малко снимки от LED-овете (вкл. и вечер) и от интериора, да видя какви са разликите.
Исках 150 к.с, ама по фирмена политика има ограничения за двигателите в зависимост от длъжността и големината на страната, Vision-a компенсира:)
Може да прескоча на някоя софийска среща да я разгледате