Повдигат се с нокът или отвертка и се дърпат с леки движения насам-натам.SlipX написа:... Самите плафони отварят ли се и подменят ли се круши в тях? Никъде из нета не можах да намеря видео как се свалят.
Осветление багажник
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Осветление багажник
- SlipX
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 PS DSG 7 4x4
Skoda Fabia III 1.4 TDI DSG
Осветление багажник
Не няма никакви грешки.
Аз може малко смешно да ви прозвучи, но мислех че няма осветление в самия багажник. Но имам сега достъп до друга такава шкода и видях там къде е осветлението. И за моя изненада и аз съм имал, но не светят 
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Осветление багажник
Като отвориш багажника имаш ли индикация на таблото?
Плафончетата много лесно се свалят с отверка, но се съмнявам и двете крушки да са изгоряли.
Плафончетата много лесно се свалят с отверка, но се съмнявам и двете крушки да са изгоряли.
- SlipX
Осветление багажник
Да имам индикация, че багажника е отворен на таблото.stefan L написа:Като отвориш багажника имаш ли индикация на таблото?
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Осветление багажник
Демек, не е в микроключето причината... ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- SlipX
Осветление багажник
Днес ги свалих. Смених си крушчиците, но нищо не се случи. Едната има една жичка завързана. Снимах ги сега ще ви покажа снимки. Явно някой преди мен се е опитвал да ги оправи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- painkiller
Осветление багажник
Здрасти
При мен проблема е подобен само че с бравата на дясната врата (лявата вече го смених)
Ето ключето което е за вратата , може би това за багажника е подобно
https://www.olx.bg/ad/mikroklyucheta-za ... 4EjLo.html
Скоро ще го сменям на дясната врата и ще направя малко снимки и описание
Поздрави
Едит: Сега видях че явно не е микроключето , наистина симптома е че на таблото не свети че е отворена вратата - а при теб явно е ок
При мен проблема е подобен само че с бравата на дясната врата (лявата вече го смених)
Ето ключето което е за вратата , може би това за багажника е подобно
https://www.olx.bg/ad/mikroklyucheta-za ... 4EjLo.html
Скоро ще го сменям на дясната врата и ще направя малко снимки и описание
Поздрави
Едит: Сега видях че явно не е микроключето , наистина симптома е че на таблото не свети че е отворена вратата - а при теб явно е ок
- SlipX
Осветление багажник
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T