Сеат

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Сеат

Мнение от Stuci »

Трябва да вдига 100 за малко над 7 сек на това тегло. Каквото и да предложат за Фабията, няма да с 1.5 tsi, нали?
Последно промяна от Stuci на 31.05.2017, 10:30:24, променено общо 1 път.
goAPR
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Сеат

Мнение от PRO »

На хартия го дават 7,7 до 100.
Може да се надяваме за 1,5 при фейса на фабияна. Проблема е, че цената ще стъпва колкото една Октавия [smilie=pleasantry.gif]
TSI Team
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Сеат

Мнение от Stuci »

На това fr-че как ще му залепне една къстъм генерация за звук, направо не е истина! Натоварена до горе с екстри е ок.32 000лв.
goAPR
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Сеат

Мнение от Sawyer »

Не е истина Сеат колко напред са като дизайн, техника под ламарините и дори като цени :(
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Сеат

Мнение от La Furia Roja »

дЪртанян написа: Не е истина Сеат колко напред са като дизайн, техника под ламарините и дори като цени
Ми и то Фолксваген. Кво да му е лошо?
Който си пада по Хечбечета няма да сбърка.
150к.с. на 1100кг мноооооо върви.
Примерата ми ГТ беше точно толкова и като коне и като тегло, но атмосферен и стрелката на оборотомера направо беше като оса. Подскача подскача ....... зззззззъъъъън ззззззззъъъъъъъън, все едно Буустметрите ни сега както сецат понякога [smilie=sarcastic.gif]
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Сеат

Мнение от BlackPearl »

И Милчо си продаде Голф-а! [smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Сеат

Мнение от Sawyer »

Исках са кажа, че Сеат предлагат страшни машини с много добър дизайн за по-малко пари от Шкода. Преди две години по това време стоях и се чудех между Cupra и vRS. Цените (след много сериозната отстъпка от Сеат) бяха еднакви, а знаете, че Cupra-та просто ще взриви Октавията като вървеж. По ред причини и, не на последно място, защото съм привързан към марката, избрах Шкода.

Обаче ето, брат ми смята човекът и каза "Че аз за малко повече пари вместо четириоко комби 230 коня, ще си купя убийствено изхлеждащо такова, 4х4 и 300 коня. Няма дебат тук" и си поръча Cupra ST.

За неутралния потребител сякаш Сеат в момента е по-добро предложение. Превъзхождат Шкода по дизайн, вложени технологии (Шкода чак сега се сдоби с LED фарове, например. 300 коня кога?) и цени.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Powered by CAXC

Сеат

Мнение от PRO »

По-голямата функционалност на Октавия, я прави по-разумният избор. Малко хора си позволяват в този ценови клас отделен автомобил за забава, за ежедневка, за екскурзии и т.н.
TSI Team
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Сеат

Мнение от Sec8200 »

дЪртанян, Ванка, кажи как са отстъпките при тях? Т.е. колко % примерно е по-евтин Сеата от Шкода при съизмерими двигатели и оборудване?

От теб знам,че качеството не те кефи, но това общо усещане ли е или като седнеш в Леона и се виждат разлики?

Аз бях отблъснат от дилъра, беше неграмотен продавача, исках да купя Ехео, но така и не получих офертата на мейл.

Иначе в момента са свежи дизайни, доста примамливи за спортни и младежки натури. Мисля,че това са им таргетите. Скоростомери като на спортни коли от вертикално, има заигравки. При все че както каза и ти получават топ двигателите+4х4, което си е Golf R с по-добра цена.

Надявам се да ни го представиш на снимки комбито, а защо не и на живо на някоя среща..
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Сеат

Мнение от Stuci »

ТТодоров написа:дЪртанян, Ванка, кажи как са отстъпките при тях? Т.е. колко % примерно е по-евтин Сеата от Шкода при съизмерими двигатели и оборудване?

От теб знам,че качеството не те кефи, но това общо усещане ли е или като седнеш в Леона и се виждат разлики?

Аз бях отблъснат от дилъра, беше неграмотен продавача, исках да купя Ехео, но така и не получих офертата на мейл.
Позволи ми да споделя моя опит - доста по-пластични са от ЕТ откъм даване на отстъпки, било като отбив от цена, било под формата на предоставяне на безплатни екстри, ако цената е доста изпилена. -5% ще ти дадат за добър ден, например. Ако пазарлъкът е в кръвта ти, ще постигнеш доста в преговорите с тях.

Ексеото и аз го гледах на времето и малко ме е яд, че не изчаках модификацията с 211 коня +спорт пакет за малко под 40000 лв. Голям минус бе малкото място за краката на пасажерите на задната седалка, защото това бе Ауди А4 1:1, буквално.

Относно качеството - бащата кара Леон 1 - много добро изпъление за годината на производство (2004г.). До ден днешен таблото не скърца, а вече от 6г. е уличен. Моят Леон 2 беше крачка надолу откъм пластмаси и оформление на централната конзола. Леон 3 е с много добро табло спрямо Леон 2, но вложените пластмаси са може би една идея по-евтино изглеждащи спрямо тези в О3.
goAPR
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Сеат

Мнение от Sec8200 »

Stuci, благодаря ти. Само да се ориентирам, тук говориш за 5% от ценовата, при ЕТ нали са 8% по подразбиране. Или ти казваш,че те са по-ниски още?

Относно Ехео, аз не съжалявам вече. Октавията ме кефи доста повече към момента. Отделно имам приятел с 2.0 211 кс на Пасат и е голям маслояд. От нов е така. Не съжалявай и ти, Супърът ти е топ топ.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Обратна връзка:

Сеат

Мнение от Stuci »

ТТодоров написа:Stuci, благодаря ти. Само да се ориентирам, тук говориш за 5% от ценовата, при ЕТ нали са 8% по подразбиране. Или ти казваш,че те са по-ниски още?

Относно Ехео, аз не съжалявам вече. Октавията ме кефи доста повече към момента. Отделно имам приятел с 2.0 211 кс на Пасат и е голям маслояд. От нов е така. Не съжалявай и ти, Супърът ти е топ топ.
О, аз не сравнявам Ексеото със Супърба...в никакъв случай! На времето се колебаех между стария ми Леон2 и Ексеото.
Относно намалението от -5%, беше просто пример. Влез в сайта на Аутотехника и ще видиш, че и техните цени са с намаление от самото начало. Отиваш на място и сваляш още от тези цени - това имах предвид. Колко точно, зависи от възможностите ти да преговаряш/лъжеш/омайваш [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER