Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
JORDITO написа: Наложи се да препрограмирам и светлините за задна на LED
Сега отлепям, че щом компа ги е "приел", значи наистина са силни и консумациятя им е над зададения лимит.
Препрограмирането означава ли, че не можеш да ползваш нормалните крушки за резервни?
JORDITO написа: Наложи се да препрограмирам и светлините за задна на LED
Сега отлепям, че щом компа ги е "приел", значи наистина са силни и консумациятя им е над зададения лимит.
Препрограмирането означава ли, че не можеш да ползваш нормалните крушки за резервни?
Всъщност са сложени на Allgemeine LED, което дава на камерата DC ток. Според братушките Allgemeine LED дава възможност за слагане и на нормални крушки, освен LED. Предполагам,че просто изключва широко импулсната модулация за проверка за изгоряла крушка. Не мога да бъда сигурен обаче, може би Сами ще ти каже най-добре.
Мигачите ги сложих на Blinkleuchte LED, въпреки че казват, че на стандартния си режим 12- Blinkleuchte могат да се ползват и двата вида крушки.
Пак видях едни дупки и пак ми бръмнаха мухите в главата
Та малко "ремап" в интериора . Поръчах 4 плафона за подсветка в дръжките на вратите парт номер 5E0 919173 :
Поръчах и няколко кабела с пинове за щракане в буксата на модула за управление в предните врати и букси.
После установих, че в задните ми врати няма грам къде да се вържа (с ръчки на стъклата съм) и се оказа, че трябва да тегля кабели от предната врата към задната през маншоните на вратите.
След като си пуснах кабели, остана да разглобя корите една по една и да сложа плафоните. То на мен все така ми се получава - зимата на минус 20 монтирах камера, днес на +36 разглобявах кори
С много "мамата" и пуфкане се получиха нещата. Ето го финалния резултат:
hvp800 написа: за ентусиазма, а кога ще сложиш ел джамове
Ти не ми набивай нови мухи.
Отпред си имам ел.джамове, отзад не им трябват на децата да си играят само с копчетата.
Така де, щерката получи собствени задни ел.джамове само преди 6 месеца, чак като чукна 15 годинки и беше изключително доволна, че вече не трябва да върти, за да я вей ветърот.
JORDITO, Жоре, едно огромно за всичкия ти ентусиазъм, умения и знания и затова, че никога не спираш да усъвършенстваш нещата.