Национална среща - Соколски манастир- впечатления и отзиви

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Национална среща - Соколски манастир 19-21 Юни

Мнение от BlackPearl »

Уважаеми колеги,

Моля тук да дискутираме нашите впечатления от изминалата среща?
Много е важно да си изтъкнат и недоволствата или негативите от тази среща (освен времето и че аз съм бавен...).
За да можем да вървим напред и да надграждаме, трябва да се каже всичко от-до, за да може в последствие - посочените забележки да се изчистят. А не като други, които искат само да ги хвалят, трият негативите и си мислят- всичко е 6. Дали ще видят или не, дали ще ме копират , както правят от край време с фразите и идеите ми- не ми пука!

За срещата: Аз лично от една страна съм много доволен:
1- На поляната имаше общо като гости около 42 коли (за 2та дни), което не е никак малко, предвид формирането и организацията буквално за месец на такова събитие.
Реално, поради ред причини не успяха да присъстват поне още 15коли и колеги, да не ги изброявам, с което можехме да достигнем до бройка почти 60, което е една стандартна бройка за повечето събори!
2- много задмоторки, което много ме изкефи.
3- успяхме да се съберем на обща маса в Петък вечерта. Събота наваля , нямаше как децата да си играят на поляната за съжаление.

На Междене мисля, че станаха интересни гонки (ма той умрял ма).
От една такава среща, мога да си направя следните изводи:
Всичко е до организация и добро желание: Няма ли го, няма как да стане!
Дори една такава наглед непретенциозна организация нямаше да е същата без:
- Пепи-печатаря за тениските и винила на поляната
- Младен (masterOne)- най-бързата Шкода- за направените стикери и за курабийките с логото на Шкода - двамата със Сами-bega4kata
- на Боби и Пламен за помощта при стаите и тн
На Валдес, на Емо, на Иван за музиката, на Косата, че е като аниматор....и въобще на всеки един присъствал колега.

Видя се, че когато имаш желание и настроение, в един момент дори дъжда (традиционен) не ни плаши!
Винаги има и негативи: На Бобката приятеля, който взе 5цата в манастира- не му работеше бойлера.
Не успях да се видя и да си поговоря с Пловдивската група която пристигна в Събота и направиха огън. (момчетата със Жигулата и вишнавата Шкода)

За това- позитиви се намират, лесно е да се галим с У/А...браво, дайте да видим , кой какви забележки има. За да можем за напред да ги изчистим и да надграждаме с всяка следваща среща!

Благодаря на всички присъстващи и уважили събитието:
Поздрави и ОСТРООООО!
(сигурно все пропускам нещо, ама после пак ще пиша)
Изображение
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Аз мисля, че срещата беше страхотна! Тайната в успеха е, че всеки си донесе доброто настроение и изкарахме весело. Благодаря ви приятели, без всички вас нямаше да е същото!

п.п.
Аз лично мога да кажа за себе си, че не можах да обърна внимание на всички, но за сметка на това направих хубави клипове.

браво
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
ivand911

Škoda Фен²

Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
Обратна връзка:

Мнение от ivand911 »

Гвоздеят на втората вечер беше изпълнението с гайда на колега от Пловдивската група. Паднаха ни шапките, особено когато той отиде да свири отстрани от поляната и звука сякаш идваше от планината. Проръмя няколко пъти ,но това само сплоти колектива. До 12 часа нямаше някакъв голям дъжд. Той май заваля сутринта.
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Мнение от lubomirov1985 »

Много приятна срещичка се получи, изключително съм доволен. Много приятна атмосфера, весела обстановка, дечурлигата и те вилняха доволно. На пистата пак интересно, забавно с много емоции.

Единственото отицателно беше това, че с Моркова и Пламен трябваше да разглобяваме шатрата на Исята [smilie=thank_you2.gif] [smilie=beee.gif] и то в най-големия дъжд.

Маджо, в багажника са останали 2 йолеми чувала за гуми от Маргел, ако ти трябват да мина да ти ги оставя? Съмнявам се, ама все пак да си кажа
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
joro120L

Ретро Škoda

Гараж: Škoda 120L

Мнение от joro120L »

За мен бе удоволствие да се видя с хора, с които отдавна не съм се виждал и да се запозная с нови колеги, вече бих казал - приятели. Благодаря на всички за ведрото и позитивно настроение.
Времето няма да го коментирам-подтекста беше "що пък точно на нас трябва да се случи". По-скоро, ако не ни вали ще бъде голямата изненада.
В предварителен разговор с Искрен, още когато се заформяше идеята за това събитие му дадох дума, че имам възможност и ще дойда, без уговорки! Старая се да си държа на думата.
Нали, щото създадох впечатление, че няма да се появя на поляната.
Благодаря на Искрен и всички, които му помагаха за организацията. Нямам никакви претенции или критики към организирането на срещата. А и в повечето случаи импровизираните и не нагласени неща се получават добре.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

lubomirov1985 написа: Единственото отицателно беше това, че с Моркова и Пламен трябваше да разглобяваме шатрата на Исята [smilie=thank_you2.gif] [smilie=beee.gif] и то в най-големия дъжд.

Маджо, в багажника са останали 2 йолеми чувала за гуми от Маргел, ако ти трябват да мина да ти ги оставя? Съмнявам се, ама все пак да си кажа

Не ми трябват Ники. На Искрен му трябваха за шатрата да си завие [smilie=sarcastic.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Мнение от lubomirov1985 »

Еми, шанс :)
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Мнение от BlackPearl »

Ники, Морковак- мерси много за шатрата и за услугите и търченето през 2та дни.
Ники, обаче имаш черна точка. Спинкаше...... а аз ти звънях да докараш колата на поляната, преди да си тръгнат някой от хората.... Щяха да станат около 37-38коли за снимка с теб и оня плейбой Косата!

Забравих и да благодаря СПЕЦИАЛНО НА СТАРА ЗАГОРА. Много силно също присъствие на тази среща. 5 коли старозагорски. ЕВАЛА. И с тях не успях много да си полафя, но ще се реванширам следващия път!

Жоре- голямо благодаря, че успя да уважиш събитието с манекенката. Много се зарадвах и на Петър, че успя да дойде...(догодина с МБто). Въобще и пловдивската група беше на ниво! ЕВАЛА!
Изображение
Аватар
РАПАН

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Fabia 2, Octavia 4 FL.

Мнение от РАПАН »

Дъжда провали последния ден (неделя), оставаше ми се още ама на....
И аз останах много доволен и очаквам с нетърпение следващата ни сбирка
Аватар
Škoda 130LRh

Škoda Мод

Гараж: Škoda Felicia 1.3-МОРКОВА
Škoda 120 L-136 1987
Škoda 120 L 1986 (LS)
Škoda Octavia Mk1 Vrs
(Общо Шкоди 14 броя)

Мнение от Škoda 130LRh »

Само ще кажа ; Големи сме и всичко беше много хубаво ! Побъбрих си доста със хора , които не бях виждал от доста време ( 1-2 години ) , запознах се също със нови и хубави хора . А силното присъствие на задномоторни беше неповторимо ! [smilie=hunter.gif] . Благодарности на организацията и на всички , които дойдоха и уважиха Мероприятието ! браво
КЕФА ЦЕНА НЯМА ...
Аватар
Rapid

Škoda Фен

Мнение от Rapid »

И аз съм доволен, добра среща се получи. Традиционно валя, но и през август да я изместим, пак ще вали. Явно има нещо, много си лъскате РС-ките и брадчеда ви праща дъжд и кал [smilie=pardon.gif]
Аватар
Виновният

Škoda Фен

Гараж: Apolon Pro

Мнение от Виновният »

Само мога да кажа благодаря за поканата! браво
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

Rapid написа:Явно има нещо, много си лъскате РС-ките и брадчеда ви праща дъжд и кал [smilie=pardon.gif]
Аз за да не вали не измих мойта! [smilie=pardon.gif]

Аз и семейството ми си прекарахме много добре!Благодаря на Искрен за организацията и на всички който му помагаха!
Благодаря и на всички, които присъстваха и уважиха тази среща!Благодаря на Емо за снимките. Аз имам няколко снимки само.Ще ги погледна по-късно и кача евентуално!

P.S.>>Стана ми навик, но да се извиня на тези, на които моите бандити са досадили по някакъв начин!
Изображение
Аватар
pechatara

Почетен член

Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
Обратна връзка:

Мнение от pechatara »

Супер среща се получи, всичко беше на ниво! Вижда се какъв е резултатът, когато има ентусиазъм и позитивно отношение! Пожелавам си и пожелавам на всички колеги да вървим уверено напред, да надграждаме, с още по-голямо удоволствие да се събираме и да ставаме повече и повече, защото сме НОМЕР ЕДНО! [smilie=friends.gif]
P1050042.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »