Моля тук да дискутираме нашите впечатления от изминалата среща?
Много е важно да си изтъкнат и недоволствата или негативите от тази среща (освен времето и че аз съм бавен...).
За да можем да вървим напред и да надграждаме, трябва да се каже всичко от-до, за да може в последствие - посочените забележки да се изчистят. А не като други, които искат само да ги хвалят, трият негативите и си мислят- всичко е 6. Дали ще видят или не, дали ще ме копират , както правят от край време с фразите и идеите ми- не ми пука!
За срещата: Аз лично от една страна съм много доволен:
1- На поляната имаше общо като гости около 42 коли (за 2та дни), което не е никак малко, предвид формирането и организацията буквално за месец на такова събитие.
Реално, поради ред причини не успяха да присъстват поне още 15коли и колеги, да не ги изброявам, с което можехме да достигнем до бройка почти 60, което е една стандартна бройка за повечето събори!
2- много задмоторки, което много ме изкефи.
3- успяхме да се съберем на обща маса в Петък вечерта. Събота наваля , нямаше как децата да си играят на поляната за съжаление.
На Междене мисля, че станаха интересни гонки (ма той умрял ма).
От една такава среща, мога да си направя следните изводи:
Всичко е до организация и добро желание: Няма ли го, няма как да стане!
Дори една такава наглед непретенциозна организация нямаше да е същата без:
- Пепи-печатаря за тениските и винила на поляната
- Младен (masterOne)- най-бързата Шкода- за направените стикери и за курабийките с логото на Шкода - двамата със Сами-bega4kata
- на Боби и Пламен за помощта при стаите и тн
На Валдес, на Емо, на Иван за музиката, на Косата, че е като аниматор....и въобще на всеки един присъствал колега.
Видя се, че когато имаш желание и настроение, в един момент дори дъжда (традиционен) не ни плаши!
Винаги има и негативи: На Бобката приятеля, който взе 5цата в манастира- не му работеше бойлера.
Не успях да се видя и да си поговоря с Пловдивската група която пристигна в Събота и направиха огън. (момчетата със Жигулата и вишнавата Шкода)
За това- позитиви се намират, лесно е да се галим с У/А...
, дайте да видим , кой какви забележки има. За да можем за напред да ги изчистим и да надграждаме с всяка следваща среща!Благодаря на всички присъстващи и уважили събитието:
Поздрави и ОСТРООООО!
(сигурно все пропускам нещо, ама после пак ще пиша)

. Благодарности на организацията и на всички , които дойдоха и уважиха Мероприятието !