Демонтаж на машинки за ел. регулиране на рефлекторни фарове.

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
karamba

Шкода Новак

Демонтаж на машинки за ел. регулиране на рефлекторни фарове.

Мнение от karamba »

Здравейте,
правя си серия от експерименти с фаровете.
Имам намерение да направя тема в тази връзка, но съм в задънена улица и не мога да продължа.

Стигнал съм до тук: искам да сваля машинките, които регулират фаровете по височина.
Развъртам двата винта, които фиксират машинката, но не мога да измъкна ябълката закачена към рефлектора.
Някой има ли идея как става?
Разбрах, че при ксеноновия фар е лесно, там ябълката може да се измъкне лесно в посока надолу.

Идеята на операцията е следната - искам да сваля машинките от едни фарове и да ги сложа на други.
В случая ще ми свършат работа и комплект работещи машинки от фарове с халогенни крушки.
Такива намирам обаче само за цена от над $25 за брой, което ми е мнооого скъпо.

Всякакви идеи са добре дошли.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”