Грешка темпомат 17977
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Orlin81
Грешка темпомат 17977
Колеги, имам проблем с темпомата не иска да работи.
Преди година ми ги монтираха, лоста е някакъв не известна марка и до сега работеше без проблем.
От нес не иска и като го заkачих на диагностика ми излиза грешка17977 - пише че няма сигнал постоянно.
Въпроса ми е дали проблема е от лоста или някъде другаде.
Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще съм му благодарен за мнение.
Преди година ми ги монтираха, лоста е някакъв не известна марка и до сега работеше без проблем.
От нес не иска и като го заkачих на диагностика ми излиза грешка17977 - пише че няма сигнал постоянно.
Въпроса ми е дали проблема е от лоста или някъде другаде.
Ако някой се е сблъсквал с този проблем ще съм му благодарен за мнение.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Грешка темпомат 17977
17977/P1569/005481 - Cruise Control Switch (E45): Implausible Signal
Possible Symptoms
Cruise Control not working
Possible Causes
Wiring and/or Connector(s) from/to Engine Control Module (ECM) faulty/incomplete
Cruise Control Switch (E45) faulty
Possible Solutions
Check Wiring and/or Connector(s) from/to Engine Control Module (ECM)
Check/Replace Cruise Control Switch (E45)
Check Measuring Value Blocks (MVB)
Special Notes
If the Cruise Control System (CCS) was retrofitted, check the Wiring to the Engine Control Module (ECM). Depending on the Make, Model and Model Year the Hardware Signal can originate from one of the following Sources:
Cruise Control Switch (E45)
Steering Column Control Module (J527)
Central Electronics / Body Control Module (J519)
това е от ross-tech.com. С две думи или окабеляването или лоста има проблем.
Possible Symptoms
Cruise Control not working
Possible Causes
Wiring and/or Connector(s) from/to Engine Control Module (ECM) faulty/incomplete
Cruise Control Switch (E45) faulty
Possible Solutions
Check Wiring and/or Connector(s) from/to Engine Control Module (ECM)
Check/Replace Cruise Control Switch (E45)
Check Measuring Value Blocks (MVB)
Special Notes
If the Cruise Control System (CCS) was retrofitted, check the Wiring to the Engine Control Module (ECM). Depending on the Make, Model and Model Year the Hardware Signal can originate from one of the following Sources:
Cruise Control Switch (E45)
Steering Column Control Module (J527)
Central Electronics / Body Control Module (J519)
това е от ross-tech.com. С две думи или окабеляването или лоста има проблем.
TSI Team
-
Orlin81
Грешка темпомат 17977
Да това и аз го бях прочел. Благодаря все пак.
Интересува ме някой как се е справил с този проблем.
Интересува ме някой как се е справил с този проблем.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Грешка темпомат 17977
Не бих казал, че е често срещан проблем. Не помня някой да се е оплаквал от нещо подобно и за това ще се радваме като решиш проблема да споделиш какъв е бил.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Грешка темпомат 17977
При толкова много ментета на пазара, аз лично бих сменил лоста с оригинален от морга.
Ако възможностите са ограничени.
Ако възможностите са ограничени.
-
Orlin81
Грешка темпомат 17977
Дази седмица ще отида при майстора който го монтира да си каже мнението и ако и той каже че е от лоста се захващам да го сменям и после ще пиша.
-
Orlin81
Грешка темпомат 17977
Колеги отстранен проблема с темпомата.
Оказа се че проблема е в скапаното лосче, преди да тръгна да го сменям отказаха ми и мигачите.
След като го смених и мигачите и темпомата се оправи.
Много боклуци продават на BG пазара.![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Оказа се че проблема е в скапаното лосче, преди да тръгна да го сменям отказаха ми и мигачите.
След като го смених и мигачите и темпомата се оправи.
Много боклуци продават на BG пазара.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
-
Orlin81
Грешка темпомат 17977
Спестих си ходенето на майстор с клипче от нета цялата процедура ми отне около час. Не е толкова трудна смяната му просто има 2-3 скрити закопчалки. В клипчето бяха показани и стана бързо. Трябват и малко инструменти - еврейски зведи и камък S2 M12 за развиване на болта на волана.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Грешка темпомат 17977
Браво.

-
stelkoni
Грешка темпомат 17977
Здравейте, аз също имам проблем с неработещ темпомат. Грешката която ми излиза е: 16952 -Cruise Cintrol Switch /E45/: Implauseble Signal P0568 - 000 - Intermittent. Някой има ли представа дали това също е свързано с дефектирало лостче или проблемът е на друго място ? За ново май не ми се мисли, втора употреба цените са почти като нови, в един сайт видях лостчето около 50-60 лв /предполагам китайско менте, но доста по добре от 180 ново /
- ivand911
- Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
- Обратна връзка:
Грешка темпомат 17977
Темпомата(лостчето) ти оригинален ли е? Най-вероятно там е проблема.
-
stelkoni
Грешка темпомат 17977
Не е оригинален, доколкото знам предишният собственик допълнително го е монтиранл , но откакто я имам не работи.