Национална среща - Соколски манастир- впечатления и отзиви
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Национална среща - Соколски манастир 19-21 Юни
Мн.насрано го дават времето бе мамка му.
Искрене,да се погрижиш да го оправиш,къв организатор си такъв.
Искрене,да се погрижиш да го оправиш,къв организатор си такъв.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Времето за уикенда ще е идеално. Който отива в четвъртък може да го навали 
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Знам, знам - Щ+Щpechatara написа:Добре де, преувеличих малко, но не с лошо, даже с много добро чувство , Лъвчо! Знаеш, че си ми любим!
Хахахахаха - горното искам много внимателно да го прочетеш
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Времето петък (малка вероятност за валежи), събота и неделя го дават стабилно слънчево!
Така че, времето се надявам да е с нас. Сега ще му звънна- да му кажа да се стяга, че все пак......ние трябва да се забавляваме. Трябва да се съобразява с нас!
Иначе по темата: Звънна ми Радо- от Междене.
Таксата на кола (не на човек, а на кола, независимо дали сме 10 човека в колата) е 3лв.
За кетъринга- имали някакви трудности хората който го правиха миналата година и има вероятност да няма кетъринг на пистата.
Реално- едва ли ще ни е нужен...Ще взема един стек с минерална вода за пистата да има за хората!!!Пък ако трябва- ще взема един ГО ГРИЛ бокс с мезета и хлебчета....ето го кетъринга!
Иначе ние на пистата ще сме към 30-40 автомобила, така че, не мисля , че повече от 2 часа ще продължим.
Рано , рано като пусна
та на Бай Миле с бялата пералня.........
Пистата е около 11:00 , така че до към 13-14:00 максимум ще сме приключили.
Поздрави!
Така че, времето се надявам да е с нас. Сега ще му звънна- да му кажа да се стяга, че все пак......ние трябва да се забавляваме. Трябва да се съобразява с нас!
Иначе по темата: Звънна ми Радо- от Междене.
Таксата на кола (не на човек, а на кола, независимо дали сме 10 човека в колата) е 3лв.
За кетъринга- имали някакви трудности хората който го правиха миналата година и има вероятност да няма кетъринг на пистата.
Реално- едва ли ще ни е нужен...Ще взема един стек с минерална вода за пистата да има за хората!!!Пък ако трябва- ще взема един ГО ГРИЛ бокс с мезета и хлебчета....ето го кетъринга!
Иначе ние на пистата ще сме към 30-40 автомобила, така че, не мисля , че повече от 2 часа ще продължим.
Рано , рано като пусна
Пистата е около 11:00 , така че до към 13-14:00 максимум ще сме приключили.
Поздрави!

- admin
- Гараж: Шкода
- Обратна връзка:
Това означава поне 10:30 да сме тръгнали от поляната. Нека пробваме да пътуваме заедно, да няма изгубени по пътяBlackPearl написа:Пистата е около 11:00
И така нека добавим и малко информация за тези, които идват за първи път.
19.06-21.06 Национална среща - Соколски Манастир - Местоположение на картата
За Събота (20.06) 11:00ч. - Писта Междене (тръгване от поляната на Сокола 10:30) - на картата
Шкода Форум - България
www.skoda-bg.com
www.skoda-bg.com
- BlackPearl
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
11 ще съм при вас. Ще има ли някаква предварителна подредба по класове или на място.
- BlackPearl
Така, да разясня малко ВОЛНАта програма.
Ще се повторя, но тъй като това е само по-мащабна среща, няма някаква стегната организация и прочие:
Тоест, всичко е пожелание:
Иначе:
Петък:
12:00-18:00 - Пристигане на автомобилите и подредба/паркиране на поляната
18:00-19:00- Организация- разпъване на шатрите, маси столове и оформянето на една ГОЛЯМА ОБЩА МАСА.
20:00- ..... - вечеринка, всички заедно на масата, лафче, хапка, пийка, бъзици
Събота:
10:30-11:00 - Организация за отиване към Междене
11:00-14:00 - Свободна програма, пускания, писта. Тук винаги може да се направи организация. Да се пусне всеки със всеки който пожелае...Да се оформят и примерно- задмоторки, РСки и прочие
14:00-18:00 - Свободна програма. Разходки и прочие. Може едно мачле на поляната, игрички и тн.
19:00-...... за всички който искат пак...доброволно отново на маса/хапка/пийка.
Неделя:
Събиране на инвентара- палатки, маси , столове....
ВАЖНО: Много е важно, както сме заварили поляната, така и да я оставим.
Аз ще купя чували. Всички боклуци, който сме се насъбрали, трябва да са в чували и да се изхърлят в контейнера до поляната- срещу входа.
Поздрави!
П.С: Хубаво е, ако някой има дълго въже, да го вземе, да си направим игричка с дърпане на въже по отбори!
Ще се повторя, но тъй като това е само по-мащабна среща, няма някаква стегната организация и прочие:
Тоест, всичко е пожелание:
Иначе:
Петък:
12:00-18:00 - Пристигане на автомобилите и подредба/паркиране на поляната
18:00-19:00- Организация- разпъване на шатрите, маси столове и оформянето на една ГОЛЯМА ОБЩА МАСА.
20:00- ..... - вечеринка, всички заедно на масата, лафче, хапка, пийка, бъзици
Събота:
10:30-11:00 - Организация за отиване към Междене
11:00-14:00 - Свободна програма, пускания, писта. Тук винаги може да се направи организация. Да се пусне всеки със всеки който пожелае...Да се оформят и примерно- задмоторки, РСки и прочие
14:00-18:00 - Свободна програма. Разходки и прочие. Може едно мачле на поляната, игрички и тн.
19:00-...... за всички който искат пак...доброволно отново на маса/хапка/пийка.
Неделя:
Събиране на инвентара- палатки, маси , столове....
ВАЖНО: Много е важно, както сме заварили поляната, така и да я оставим.
Аз ще купя чували. Всички боклуци, който сме се насъбрали, трябва да са в чували и да се изхърлят в контейнера до поляната- срещу входа.
Поздрави!
П.С: Хубаво е, ако някой има дълго въже, да го вземе, да си направим игричка с дърпане на въже по отбори!

- ivand911
- Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
- Обратна връзка:
Много силна среща. Времето основно беше добре. Колегите от Пловдив се представиха много силно. Имаше 10 задмоторни Шкоди от цялата страна. Общо Шкодите бяха над 31. Имаше и четири неШкоди. На Междене се получи хубава гонка.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Страхотна среща, страхотно време, страхотни хора. Успяхме двете вечери да си изкараме приятно без да вали , а когато валеше беше само за да ни напомни,че сме на Сокола и просто тук е така. На Междене времето беше също с нас и гонките станаха супер. Благодаря на тези които се погрижиха да се осъществи тази среща, на тези ,които дойдоха за да се видим и на тези с които си поприказвахме до насита. Надявам се всички да са се почуствали така, както и аз - щастлив и удовлетворен от това , което се случи. 

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Аз ще кажа само:
Без дразги, а само ,приятелски взаимоотношения.
Някои да вземат пример.......
Без дразги, а само ,приятелски взаимоотношения.
Някои да вземат пример.......
GUNTER SERVICE

- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
И аз-мноооого щастлив,че се запознах с толкова много колеги!
Благодаря на всички,че си изкарахме така страхотно!
Благодаря на организаторите,на Маджо,че ме повози и махморлука ми си остана на старта и не можа да ме догони повече
....Времето - разкошно,само на връщане си беше повече плуване,отколкото пътуване,останах почти без спирачки от тоя мокреж,но Шкодето послушно и безпроблемно си ни прибра....
Благодаря ви хора,железни сте!!!!
Благодаря на всички,че си изкарахме така страхотно!
Благодаря на организаторите,на Маджо,че ме повози и махморлука ми си остана на старта и не можа да ме догони повече
....Времето - разкошно,само на връщане си беше повече плуване,отколкото пътуване,останах почти без спирачки от тоя мокреж,но Шкодето послушно и безпроблемно си ни прибра....
Благодаря ви хора,железни сте!!!!
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Десо,добре ще бях аз да ти изхабя газта,че да ти е леко на връщане! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T