Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от TheSaint »

Нямах време за дискусии,записах се за събота ...ще видим занапред
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Еуратек

Мнение от coverdale »

Съвсем нормално за ЕТ,казали са истината.
Аз вече съм им свикнал,проблеми досега не съм имал,колите са здрави достатъчно,както са казали от сервиза.Няма смисъл да влизте във филми,това е Шкода ,все пак! [smilie=pardon.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Еуратек

Мнение от Sec8200 »

Svetilio написа:Първи впечатления със сервиза/засега "телефониската" само/ на ЕТ София.
Днес звъня да си запазя час за обслужване за другата седмица и изненада.... било сезон...имало много гуми на хотел и механиците били заети 10тина дена напред ,.. та няма кой да ми смени маслото? За по сериозни ремонти дори повече се чакало ,иначе ме успокои г-жата ..ако индикацията светела да си карам до 1000 2000 км нямало проблем за гаранцията ...WTF??????
Аз даже погледнах да не съм сбъркал тел с някоя гумаджииница [smilie=shock.gif]
Нещо не ми се връзва идеята да си купя нова кола и да не мога да я обслужа щото имат гуми да сменят . Ако нещо се повреди 1/2 месец без кола ли ще стоя...щот е в гаранция??? [smilie=diablo.gif]
Ха да видим след 10тина дни..май ще се пише по темата
на км стана?
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Еуратек

Мнение от odo »

Тази женица ми е приятелка и е многоз свестна и от нея нищо не зависи.
Факт е че ЕТ продават повече коли отколкото, могат да поемат като сервиз. Имат купен имот в Дружба за втори сервизен център, но все още не е приоритет [smilie=fool.gif]
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

Светльо, врътна ли ги 30к? Много си бърз :)

Иначе, Еуратек си имат... да ги наречем "особености" на работата. Не че са приемливи, но и аз съм им свикнал за вече близо 10 години откакто се сблъсках за първи път с тях. Решението е едно - не взимай нищо, случващо се там, особено присърце. ;)
Sec8200

ŠKODA MASTER

Еуратек

Мнение от Sec8200 »

Ванка ама като са заети после бачкат ли съвестно или типично по български "аре ве тея ме шибат с работа, ще го правим както си знаем, ако изобщо го правим"?
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

Имал съм смесени резултати. Понякога съм бил изключително доволен (ама наистина!), друг път съм се хващал за главата, защото са си оставяли ръцете по колата. Явно е до късмет при кой техник/приемчик ще попаднеш. Като навсякъде.

Аз не споделям ширещото се мнение, че Еуратек е компания, която е централно зле и всичко там се върши под всякаква критика. Работят си хората, но, както навсякъде другаде, имат и изцепки. [smilie=pardon.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления

Мнение от Sec8200 »

slaf, добре дошъл първо. От опит с Пежо с леко натиснато огледало бих ти препоръчал да опипаш ръбовете на огледалото дали има остри, сложи му едно тиксо около цялата рамка и тествай. Ще елемнираш една възможност, само като идея.

За търговците не знам къде си ходил, ние повечето доволни сме клиенти в София на Любо, мен много ми допадна като търговец. А за другите марки иди в Стар Моторс на летището и после пиши да се посмеем. Легенди мога да ти говоря за тях от първо и второ лице, но на някоя среща [smilie=sarcastic.gif]

skodko, направо бях на косъм да си хвърля на боклука колата като четях. То си брало лайката, ако съм сложел Шел край! Ама не се виждало щото е вътре. Кастрол било маслото, не знам какво си. Честно да ти кажа плаша се какви неща бяха писали в клуба за ЕТ. Ясно е, че има тук там някоя измама във времето, но плашещи коментари има. Дано да е само хейт, ти ще кажеш.

За 2.0 TDI моят засега не пипа масло (бшагодаря Боже). Имам приятел със същият не се е оплаквал. Дано статията да е за конкретен екземпляр, АутоБилд го бяха разпърчатосали след продължителен тест и получи отличен.

За 2.0 TSI 211 кс виждах позната как си долива честичко, но си мислех че е от агресивното каране, което му раздаваше на двигателя. Четох нейде,че при 1.8/2.0 TSI е критично важно разработването в началото. Иначе ме кефят новата генерация мисля, че тези двата са най-подходящи за Октавия.
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

staf, Добре Дошъл.

За Еуратек и Шкода в частност - винаги има вероятност нещо да се обърка - хората и машините, сглобени от хора, понякога не се държат както очакваме. Неприятно е, когато дадеш пари, а не получиш качество или правилното отношение.

За 11 години опит със Шкода, със Еуратек, със БГ клуба на Шкода и след това със БГ форума на Шкода, смело мога да заявя, че положителното е 85% спрямо негативното. Случват се неща, които дразнят - издадена нова кола със заминал съединител, объркан лизингов договор, бавни и смотани служителки във счетоводството и в лизинговия отдел, неук новак приемчик и новак механик в сервиза на Шкода, дето акъл няма един маркуч да постави и един горивен филтър да пристегне, ей такива неща. Но, после идват хората - Велко, Маджо, Пепи х 6, Васко х 3, Гената, Искрен, Сами, Жоро, Емо, Мечо, Анастас и мноооооого други. Те те карат да забравиш проблемите, защото зарязват всичко и ти помагат, дали тук, дали наживо, без значение час от деня или къде си. Освен това, във Шкода България работят хора, които са професионалисти, внимателни са и винаги на разположение на клиента - от Еуратек София - Илиян Костов, Константин Костов, Георги Писашки, Любомир Иванов, инж.Борил Драгнев, Мирослав от сервиза в Надежда, София, както и целия екип на Еуратек Бургас - хора, с които лично съм контактувал и знам как си вършат работата. С тях, каквото и да стане, винаги ще получиш правилното отношение, цялата нужна информация и полагащото ти се внимание и уважение.

Надявам се да се намери решение на проблема с новата ти кола, съжалявам, че ти е дошло до главата такова затруднение, дано да бъде единственото подобно и само кеф и радост да са емоциите ти, свързани със Шкода.

Поздрави.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 28.04.2017, 08:54:04, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Вероломния Кръчмар, и към всички тези хора добавям и приемчика Пепи Вангелов , заедно с Никол Гайдова и другия Пепи от бояджиийския сектор. За момчетата от магазина за резервни части, също само хубави неща мога да кажа.
Най-куция сектор е "Счетоводство" - не искам нито да контактувам, нито да влизам. Няма по нелюбезни и намръщени хора на света [smilie=sarcastic.gif]

Аз пък съм с някакъв теч на нафта от помпата за високо налягане. Другата седмица влиза в бокса, защото и капака на ангренажа е мокър отгоре. Погледнаха и казаха - оправяме я , не се притеснявай. Ако е имало теч по ангренажа и него ще сменим. По гаранция естествено.
За 14 години само веднъж съм имал проблем в ЕТ през 2004 година с първата ми шкода, оттогава не мога да се оплаквам.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Мнение от VALDO »

skodko написа:Кви сериозни суми за ремонт бе човек, 140 и 170 коня комън рейлите са най-читавите мотори за тези коли, от поколението на товята. Кроношпанските знаеш как се карат, вече са между 300 и 350 000 и до сега имат по една водна помпа и един егр, нищо друго.
Ти ми оправи coming home-a! [smilie=punish.gif]
Не ми обяснявай за тези печки! Мога да ти намеря фактури за два служебни(директорски) супера с ремонти по 5 цифрени суми.
Това да не ти е BMW. ;) При VAG читавите са изкл.и това ще е така докато продължават да търсят най-ниски цени от подизпълнители доставчици на части.
Последния пример с капачки те на бомбетата е показателен. Струват стотинки, ама на не намерихме доставчик да ги даде за 1ст.,затова кола за 56бона няма да има капачки!
Изображение
Тони

Шкода Новак

Мнение от Тони »

"Те те карат да забравиш проблемите, защото зарязват всичко и ти помагат, дали тук, дали наживо, без значение час от деня или къде си. Освен това, във Шкода България работят хора, които са професионалисти, внимателни са и винаги на разположение на клиента" - пълна измишльотина!
Тоя форум да не би да е само за служители и близки роднини на служители на ЕТ?! Спрямо тях написаното е вярно, на за редовия клиент истината е друга. Претупват те между два разговора с приятели и близки, между посрещане и изпращане на други близки и за масло или гуми чакаш 4-5 часа след предварително записване. Ако нещо допълнително си казал, то така си е останало без реакция - имах забележка, че едната гума спада и след като я "оправиха", ходих на гумаджия.
Те такива измислени хвалебствия сигурно и от майките си не са чували!
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Здрасти, полека, с първото мнение почна с квалификациите и определенията, без да познаваш пишещия.

Написъл съм, че е имало проблеми и неща, които определено се нуждаят от подобрение, това видя ли го?

Просто като баланс на твоето мнение, ще споделя, че през септември 2006 за пръв път със съпругата ми влязохме в Шоурума на ЕТ София и получихме близо 45 минути персонално внимание от някой, който никога преди това не сме виждали, но този човек отговори на всичките ни въпроси, а два месеца след това, когато вече си избрахме кола, стоя с нас повече от час, за да изпълни всичките ни изисквания и допълнителни желания по отношение на това, на което се бяхме спряли.

За 41 години съм научил едно - бъди възпитан и любезен и ще ти отвърнат със същото. Разбира се има и изключения - и тук, и в ЕТ, навсякъде. Но да наричаш впечатленията ми, придобити за 11 години, измишльотина, без изобщо да ме познаваш, не говори добре за начина, по който ти се държиш с хората. Ако и в реалния си живот си така, не се учудвам, че нямат желание да ти обърнат специално внимание, когато отидеш някъде.

Поздрави.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 28.04.2017, 09:44:27, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T