Проблем с Фабия 1

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
gogomashinkata

Шкода Новак

Проблем с Фабия 1

Мнение от gogomashinkata »

Здравейте колеги проблем се появи с таблото и то когато само колата загрее светва датчика за ниво бензиномера изключва и борда забива нов съм в форума дайте някакви насоки към кого за съдействие да се обърна .Има подобно в форума страдание но се свързах с Наско от Стара Загора той ми каза че показаните за Октавия е за фелиция иначе колата е фелиция 1.4 16v 75 как.МОЛЯ колеги насочете ме подскажете с огромно желание купих шкодата и желая да оправя този проблем
gogomashinkata

Шкода Новак

Проблем с Фабия 1

:)
gogomashinkata

Шкода Новак

Проблем с Фабия 1

Проблемът се оказа в таблото след презапояване всичко си дойде на място вече повече от 500 км.няма проблеми .аБлагодаря на колегата за описания проблем и снимковия материал в темата ТАБЛОТО ПОЛУДЯ. [smilie=beach.gif] [smilie=beach.gif] [smilie=beach.gif]
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T