Здравейте, вчера направих лог (не знам дали се е получил) и бих искал някой колега да каже дали всичко е нормално. Колата е с BKD двигател и DSG. Първия опит е на 3та и 4та предавка, а втория - само на 4та. Пуснал съм само на 10ти и 11ти канал.
Въпрос за лог на Touran 2.0 TDI
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Vakata
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Vakata
Колеги във форума на VW ми казаха, че турбото пренадува. Това така ли е ? Ако да от къде може да е причината и опасно ли е да карам колата така?
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Не съм много по разчитането на тези файлове, но ако таблица J е актуалната.
1.6 му е много на това турбо, ако не е ремапвана колата.
Заводски е на около 1.35/1.37.
При теб скача до 1.6 и после 1.5 /1.4 държи.
Специалистите да кажат.
Иначе за карането: Тя като пренадуе много и влиза в авариен режим. Гасиш, палиш и пак тръгваш.
Не е много здравословно все пак да се кара така (ако не е ремапвана и аз ако правилно "чета" файла).
Иначе, навираш се отдолу, и почваш да си играеш с актуатора, докато го наместиш.
1.6 му е много на това турбо, ако не е ремапвана колата.
Заводски е на около 1.35/1.37.
При теб скача до 1.6 и после 1.5 /1.4 държи.
Специалистите да кажат.
Иначе за карането: Тя като пренадуе много и влиза в авариен режим. Гасиш, палиш и пак тръгваш.
Не е много здравословно все пак да се кара така (ако не е ремапвана и аз ако правилно "чета" файла).
Иначе, навираш се отдолу, и почваш да си играеш с актуатора, докато го наместиш.

-
Vakata
Ами доколкото знам не е ремапвана. Не е влизала в авариен режим, само ми се струва малко спъната. Смисъл не знам, може и толкова да върви, но честно казано очаквах повече. Карал съм Golf 2.0 TDI и там нещата бяха съвсем различни. А щях да забравя с нов дебитомер е.