Всичко е сглобено, днес я пълня с фреон за инфото.
Преди да сложа бронята (ако ще махате и слагате е хубаво да сте поне 2-3ма човека) си изрязах малко гумата, която е пред радиатора на климатика, да не насочва въздуха настрани уж. Реших да я оставя, че ще е грозно без нея.
20170409_115520.jpg
20170409_115524.jpg
След това си сложих бронята, всичко пасна идеално. Както казах е хубаво да сте поне 2ма човека, най-добре 3ма: 2ма от двата края, а 3я отдолу. Точно тази гума е най-голямата спънка, тя е над долната част на бронята (маркуча за миене на фаровете) и има 2 изрязани отвора, където минават кабелите за халогените.
20170410_135403.jpg
20170410_135325.jpg
Разбира се, моя е вината предварително казвам, не мина и без инцидетни..... да са в майстора.
Колата беше старателно облепена, кърпи навсякъде, ама на....
Преди време имах от камък резка точно до мигача на преден ляв калник.
Още в Петък (вчера видях, понеже колата отвън беше облепена), като свалях бронята извиках на помощ единия работник: Който не е махал, знае, че Шкода са направили супер тъпотия. Има 2 вътрешни Т20ки, които са ПОД фара и 2я особено е навътре и се маха с удължител и чупеща глава.
Та, наместих аз всичко и му давам на моя само да развие. Нашия напънал, аз понеже държа торкса, а не съм усетил, че чупещото е опряло отвътре на калника. И при напъването отвътре с тая мека ламарина- станала белята.
П.С: Така и така когато си правя бронята и предния капак (от камъчета) , щях да си правя...много мислих за този калник, дали си заслужава...Е, и той ще се прави по нататък.
П.С: Показал съм и малката забележка, която си беше от преди.
20170410_135353.jpg
20170410_135357.jpg
Сега остана да наглася фаровете както си бяха, на снимките НЕ СА НАГЛАСЕНИ.
Имам снимки как са били и ще сравнявам !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.