Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Прибирам се за около месец на БГ.
Всеки, който иска да му снимам личното превозно средство може да ми пише на ЛС.
От 1 април до 21 април съм в Благоевград. Всеки е добре дошъл на гости.
За мен ще бъде чест!
Аз да се реванширам, а?
Как ме е яд. Изпуснах за малко ВАГ срещата, натовариха ме с глупости и се разминахме.
Чак сега влизам тук и чета.
Ще дойда в София да се видим. Ей го къде е. Днес 2017-04-13 след края на работния ден ще имам възможност и ще бъда в София.
Отговарям на 0046723330111
Отивам да тествам бас-китари в Динакорд на Искърско шосе.
В петък сутринта заминавам за Благоевград. Ще съм д неделя на обяд там! В петък мисля да се кача до Рилския манастир със семейството да се опитаме да се доредим и да минем под масата!
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Тук искам да изразя големите си благодрности към Пешо-Полуоската за безценната помощ ,която ми оказа тези дни!Закъсахме със друг автомобил в района на Сандански.Със Пепи не се познавахме даже лично.Взех му телефона от "Jordito",обадих му се и човека ми намери необходимата резервна част,която се беше повредила,като се ангажира да върти телефони и посвети времето си да ни помогне!Днес след като взехме частта успяхме да поправим колата(не беше Шкода) и продължихме пътя си!Дано има повече такива хора ,като Пепи!Голям си Пепи!Браво!За пореден път се уверявам ,че във този форум се запознах със страхотни хора!Да сте живи и здрави всички!