Единадесети Национален Събор - 26.06-28.06.2026г. Соколски Манастир гр. Габрово- ПРОГРАМА
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Единадесети Национален Събор - 26.06-28.06.2026г. Соколски Манастир гр. Габрово- ПРОГРАМА
Не ме разбрахте май, не ми е за пистата изобщо! Даже мога и да не карам(аз си давам газ постоянно)... Само казвам ,че и висока да е цената и като питаме колегите предварително кой ,ще кара, повечето ,ще кажат "няма". Но на пистата ,като дойдат повечето ги удря адреналина и се пускат по пистата. Както и да е , може да се хвърля по шорти и да измия шкодата на поляната ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Като е сериозна сумата,винаги може да се "доплати" от даващите газ.Никой няма да го съборят още 10-20-50 евро.
Изключваме "състезателния " характер,но винаги е имало хора с децата им които са искали да се повозят на даден автомобил.
Всъщност.... Стефан е адски прав ( ся пак ще станем най черните с него ),но имаме 3 срещи в годината.И трите се превръщат в алкохолен туризъм с различни дестинациЙ.
П.С да се прекръстим на Алкохолен Шкода Форум България най добре![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Изключваме "състезателния " характер,но винаги е имало хора с децата им които са искали да се повозят на даден автомобил.
Всъщност.... Стефан е адски прав ( ся пак ще станем най черните с него ),но имаме 3 срещи в годината.И трите се превръщат в алкохолен туризъм с различни дестинациЙ.
П.С да се прекръстим на Алкохолен Шкода Форум България най добре
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Ае, Ника?
Аз като ти се обадих за пистата, ти кво каза?
Ааа-без нея! Не държеше особенно!
Сега изведнъж, много взехте да държите на нея???
П.С: Всяка год звъня на най-дейните на пистата за мнение. Последните години-половината не идват, др не им се кара (в тел разговор) и нямат претенции.
После...., имат
Който иска да е Рацер, винаги през годината при желание, можем да си направим..Я Междене,я Калояново.
Хора щели да дойдат за пистата ми говори Стефката.
Ми супер, ама Съборът е 2-3 дни, а не в Събота от 10 до 14....
Който ще идва само за писта (или отделна част от програмата) в Събота, а иначе през останалото време ще го няма..... (от опит през годините) - спокойно може да пропусне!![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
Аз като ти се обадих за пистата, ти кво каза?
Ааа-без нея! Не държеше особенно!
Сега изведнъж, много взехте да държите на нея???
П.С: Всяка год звъня на най-дейните на пистата за мнение. Последните години-половината не идват, др не им се кара (в тел разговор) и нямат претенции.
После...., имат
Който иска да е Рацер, винаги през годината при желание, можем да си направим..Я Междене,я Калояново.
Хора щели да дойдат за пистата ми говори Стефката.
Ми супер, ама Съборът е 2-3 дни, а не в Събота от 10 до 14....
Който ще идва само за писта (или отделна част от програмата) в Събота, а иначе през останалото време ще го няма..... (от опит през годините) - спокойно може да пропусне!