Продавам Skoda Superb III Scout

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
ToYaGa

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq II VRS
Mini Cooper SE

Мнение от ToYaGa »

Здравейте,

Продавам семейната Skoda Superb III Scout - 2020 г., 2.0 TDI, 190 к.с. на 143,800 км. от тази тема - https://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5667.

Колата е с много високо оборудване, липсва само кожа (за мен алкантарата е по-добър избор) и обдухване на седалките (върви само с кожа), в т.ч. DCC, панорамен таван, печка, теглич (никога не е използван), адаптивен круиз контрол, самопаркиране, аутохолд и т.н.
Купувана е от България, с пълна сервизна история в ЕТ - до преди няколко месеца беше в гаранция. За удобство, мога да предоставя и файл с моите разходи по нея.
С колата вървят два комплекта гуми с джанти. Летните са Bridgestone Turanza 6 Enliten, на 3 сезона, 19'. Зимните са Hankook Winter i*cept evo3, на два сезона, но много малко карани, 18'.
Към колата давам и напречни греди и ски багажник Hakr + два броя багажници за колела ivtec.
Последно е обслужена преди 3,000 км в Трансексперт - Антифриз, Mасло ДВГ (Равенол), Маслен филтър, Горивен филтър, Въздушен филтър, Халдекс, Скоростна кутия, Раздатъчна кутия, Заден диференциал, Филтър купе
Пуснах я в ЕТ за проверка - маховикът е започнал да се обажда, има още хляб, но ще трябва да се смени в някакъв момент.
Има дребни козметични забележки, които съм снимал отблизо - заведени са като щети по Каско и има издадени възлагателни писма към ЕТ за отстраняването им.
Топката на скоростния лост е започнала да се изтърква и понеже ме дразни, съм купил нова, трябва да се смени само.
Има действаща Гражданска отговорност, Автокаско, преглед, винетка.
Кара се редовно
Цена - 25,200 евро, като от ЕТ ми предложиха 21,000 евро

Причина за продажбата - https://www.skoda-bg.com/forum/viewtopi ... 34#p430834

Пускам я само във форума, за сега нямам намерение да я качвам в mobile.

Изображение

Още снимки тук: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
Skoda Kodiaq II VRS
ex. Skoda Superb III Scout
ex. Skoda Octavia III 4x4
Аватар
ToYaGa

Škoda Фен²

Mini Cooper SE

Мнение от ToYaGa »

Продаден.
Без допълнителните неща.
Skoda Kodiaq II VRS
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Сподели моля, някаква цена за ivtec и да те избавя от тях, че тъкмо тея дни е бях замислил по темата...
Аватар
ToYaGa

Škoda Фен²

Mini Cooper SE

Мнение от ToYaGa »

zloQQ написа: 28.03.2026, 00:46:32 Сподели моля, някаква цена за ivtec
Пиша на лично
Skoda Kodiaq II VRS