Здравейте колеги,
От скоро има Октавия 2 с мотор 1.6 bse, имам проблем с капачката за масло.
Неможе хубаво да оплатни и постояно омаслява по край нея.
Смених уплатнението но ефекта е нулев.
Някой имал ли е подобен проблем и как е остранил.
Благодаря предварително.
Капачка масло
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Orlin81
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Капачка масло
Да няма проблем с отдушниците на мотора, което ми идва на пръв поглед.
-
Orlin81
Капачка масло
Къде се намират тези отдушници?
-
Orlin81
Капачка масло
И какъв проблем може да има с тях?
-
mischoka
- Гараж: в търсене
Капачка масло
Отдушниците на картерните газове ако са запушени има високо картерно налягане и оттук избива през капачката или гарнитурите. Единия отдушник е горе на капака, има филтър, ама не съм чак толкова запознат. Мисля филтъра се запушва.