почвам dа събирам аз за цле v8
Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Купи си електрически Шаоми, всички ще те забелязват. Няма ги много.
GUNTER SERVICE

- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
Мерцедес
Бронираният S-Class е с V12, тежи 4,2 т и струва доста над половин милион евро

https://carmarket.bg/liubopitno/bronira ... evro-11764
![popcorn1 [smilie=popcorn1.gif]](./images/smilies/popcorn1.gif)

https://carmarket.bg/liubopitno/bronira ... evro-11764
![popcorn1 [smilie=popcorn1.gif]](./images/smilies/popcorn1.gif)
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Отдавна не съм ви досаждал.
Имам често работа до Пловдив и пак, този път тръгнах по навреме и не бързах много, карал съм в ограниченията. С две спирания в Лидъл преди Несебър/Сл.Бряг за Еспресо Макиато
и в Бургас имах да оставя една медия. Та на мисълта ми, че на база на цената на колата, разхода за гориво е смешен и наистина не виждам смисъл нито от електрическо, нито пък от хибридно задвижване. Мисля, че няма да ми предложат по добра мобилност и независимост и гъвкавост. Вярно електрическото ГЛЦ е малко по евтино от трактора ми, но не виждам смисъл да карам нещо без душа, вместо копринения дизел. Понякога като заредя до горе ми показва 1100 км. Рейндж.
За малка градска евтина кола съм съгласен, но среден или голям сув на ток, не го възприемам още.
То ясно че следващия ще е такъв, ама....да сме живи и здрави...

Много яко кинетиката на седалката, в един момент усещаш как ти масажира нежно гръбчето на моменти. Тя мести и положението на облегалка и седалка, но това не го усещам кога се случва.
Също не мога да възприема и спортен модел кола електрическа. И да ми е направена да ми бръмчи още по зле.
Имам често работа до Пловдив и пак, този път тръгнах по навреме и не бързах много, карал съм в ограниченията. С две спирания в Лидъл преди Несебър/Сл.Бряг за Еспресо Макиато
За малка градска евтина кола съм съгласен, но среден или голям сув на ток, не го възприемам още.
То ясно че следващия ще е такъв, ама....да сме живи и здрави...

Много яко кинетиката на седалката, в един момент усещаш как ти масажира нежно гръбчето на моменти. Тя мести и положението на облегалка и седалка, но това не го усещам кога се случва.
Също не мога да възприема и спортен модел кола електрическа. И да ми е направена да ми бръмчи още по зле.
GUNTER SERVICE

- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Мерцедес
BMW и Porsche честитиха подобаващо 140-годишнината на Mercedes | Carmarket.bg https://share.google/nh1ilnbXURbqeKkF9