Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Този стикер много прилича на S Linе от Ауди.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
И едно антикрило, тип "пейка".Svetilio написа:Мега смешно. Само лепенки по вратите липсват ...знаете спарко, оз,ббс,ремус ...с тях ще вдигне още 45 коня поне
-
Sec8200
- Гараж: под наем
1.Едно такова нещо от нова забелязвам. Включването на първа (от място и в движение) при ръчната ми кутия изисква в повечето случаи допълнително усилие. Не хърка, само изисква лек натиск и секунда за да влезе. Това само първа. Мислех,че докато е нова нещо се намества ама то си стои. Четох,че синхронизаторите били сложни и подобни истории и затова така.
2.при поддържане на постоянна скорост и постоянно положение на педала, равен асфалт, ми се случва често да загуби за секунда газ, все едно аз съм си дръпнал крака. Това не е преди регерации (където знам,че има подобно нещо). Четох,че е EGR за ниско налягане(?) - да обясни някой по-вещ.
И двете не ми пречат, но мине интересно вашето мнение,моля.
2.при поддържане на постоянна скорост и постоянно положение на педала, равен асфалт, ми се случва често да загуби за секунда газ, все едно аз съм си дръпнал крака. Това не е преди регерации (където знам,че има подобно нещо). Четох,че е EGR за ниско налягане(?) - да обясни някой по-вещ.
И двете не ми пречат, но мине интересно вашето мнение,моля.
-
nnmmkk
За първата - моята прави абсолютно по същият начин - все едно нещо се намества, а моята е бензин 1,2. Още първата седмица ходих да я тества приемчик и ми обясни точно нещо за синхронизаторите.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
nnmmkk, ама каза че е проблем или е съмнително
-
nnmmkk
Каза, че е нормално
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
La Furia Roja написа:Много интересно нещо видях спряло до мен на един паркинг в Шумен. О3 седан
С турска регистрация, ВРС емблема от РС2 , стайл ЕС лайн някакъв, панорамен покрив и Червени супорти отпред и отзад. Индивидуален тунинг ли е или някакъв пакет?????
______1226 (2).jpg______1227.jpg______1228.jpg______1229.jpg______1231.jpg
Тази турската още като бях миналата година в Шумен а виждах редовно на формулата(заведението за хранене).
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Ами Г-н Морков , Вие защо не го застреляхте този собственик?Morkova написа:Тази турската още като бях миналата година в Шумен а виждах редовно на формулата(заведението за хранене).
Турски тунинг излагащ марката и модификацията.
Така ли ни охранявате от бежанците и пазите родината?
То от хойкане по местните шуменски зайчета, не Ви остана време да си изпълнявате дълга към отечеството?
....................
Всъщност Вие БАЯ време отбихте в Шумен, доооста и туркинчета са изгоряли ми се струва, лъснати и винаги навити за тунинг от към накрайниците на генерацията
Ти изглежда май и собственичката на колата познаваш,
П0-скоро май СОБСТВЕНИКА , е то не е толкова срамно, в армията по принцип са основно мъже
и тунинг емблемите са подарък от теб.
АФЕРИМ, Г-н Морков ,МАШАЛЛА
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- Morkova
- Гараж: Skoda Octavia vRS 2019
Skoda Superb 1.8 TSI 4x4 2009
Skoda Felicia 1.3 1996
Нагласи ме както трябва. Опасен д-р Дулитъл си. .. ![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Вижте как изглеждат предните амортесьори на О3 на година и три месеца!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Трябваше да вземеш един Фикус 
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Само да добавя,че това се случва и на двете ни О3.
И двете са с изпуснали(омаслени) предни амортесьори.
Вчера го забелязахме при смяната на гумите.Тъкмо се чудех защо поскърцва предницата.
След смяната на топката на скоростния лост,това ще е втория гаранционен проблем на ЕТ(Шкода).Много ми е интересно сега с какво ще се оправдават!
И двете са с изпуснали(омаслени) предни амортесьори.
Вчера го забелязахме при смяната на гумите.Тъкмо се чудех защо поскърцва предницата.
След смяната на топката на скоростния лост,това ще е втория гаранционен проблем на ЕТ(Шкода).Много ми е интересно сега с какво ще се оправдават!
- coverdale
И с изпуснали амортесьори,пак предпочитам Октавията пред Фикуса!masterOne написа:Трябваше да вземеш един Фикус