Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Един приятел кара 3 години Peugeot 5008. Понеже е служебна я миеше всеки ден и му поемаха миенето (представително лице е). Фаровете му бяха винаги като на снимката горе. Аз му казвах, че е нормално и новите коли са така. Той не, та не. На третата година изгниха вратите в долния край. Смени я с Kia EV6 - същата работа. Фаровете са винаги мокри. Според мен всички нови коли с ЛЕД или лазерни фарове ако се мият всеки ден са така.
i_popov написа: 01.02.2026, 10:22:42
Не знам кое е нормално и кое не, до офиса има една S8-ца, левия фар постоянно е така.
Искаш ли да ти снимам Минзухара след автомивка?
Човек
фарове
стопове
странични мигачи в бронята
Положението е Сауна
Всичко идва от тъпите ледове, не правят температура и не изсушават фара отвътре.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Само пасажерския фар е така.
В сряда записах час в Porsche до работа да го погледнат или направо да го сменят.
На работа няколко от бусовете също тази зима са насълзили очи и са им сменяли фаровете (VW).
Да , за 2ри път се пълни с вода.
Първия го смениха преди 3-4 месеца.
В четвъртък карах 200км в голям дъжд и сняг и като се прибрах имаше вече капки вътре.
Утре ще се разбере (евентуално) какво се случва.