Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте. Нов съм във форума и подобна тема не видях. Имам питане относно информацията за налягането на гумите. По клиповете виждам, че информационната система показва налягането на всяка една гума, а при мен не е така. След като натисна set ми изписва, че информацита е запазена и до там. Има ли начин да виждам налягането или при мен ще се появи едва когато има промяна в някоя от гумите. Или аз нещо не правя както трябва? Автомобила е Кодиак 2022г. ТДИ 200 кс. ако това има значение. Прилагам и снимки...
До @Mystery - Привет.. Системите за следене на налягането на гумите биват два вида - активна и пасивна. Конкретния Автомибил май е с пасивна. Ето каква е разликата..
Активна - към всяка джанта има закрепен датчик, който подава информация за налягането, която се показва на екрана във вид на конкретни цифри;
Пасивна - датчиците на "ABS" системата следят оборотите на въртене на всяка гума и при установена разлика, на екрана се показва информация, че има намалено налягане но без конкретни цифри. Тази система има две разновидности - показва се информация за намалено налягане на конкретна гума (отново без цифри) и показва информация за намалено налягане без дори да показва на коя гума е..