Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа: 02.12.2025, 22:10:31
Ангренажен комплект за Ауди 6 цилиндъра дизел и Мерцедес 6 цилиндъра дизел
Затова продадох моето а4. Колата беше на реални 200к кимометра и вече се чуваха вериги на ниска скорост с 1200 оборота, маховика на stronic-а + долен и среден картер течаха. Долния ок, лесно е, но за среден картер май се сваля мотора. И дотук само около 7к+ ремонт..повече 3.0 литра дизел ауди никога.
Прави са за екраните, обаче според мен в Ауди имат по-съществени проблеми за решаване. Например, цялостното качеството на интериорите на най-новите им коли
БМВ и МБ също станаха много пластмасови и не дотам добре направени, но това е друго ниво
Отвратително качество на интериора са новите Аудита.
ОТВРАТИТЕЛНО
снимка от днес:
Не работи копчето на панела на климатроника само при увеличаване на темп. Микрето. Обаче за да се свали панелчето е филм. Направено е лесно да се сложи при производството на колата, но НЕ и да се свали. Адски лошо качество и адски евтини пластмаса, щипки (не само на панелчето) смотани....УЖАС. Ново ауди НИКОГА!
2023г кола.
Щипките на панела се виждат. От ези дето като ги щракнеш и край. Няма вадене. Няма и предвидено от къде да ги натиснеш.
Аз Мерцедеса таблото три - 4 пъти го разглобявах, то егати кефа в сравнение с това недоразумение.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Нали доскоро карах една b8.5 а4ка 2012. Качих се в b9 за малко ( давам за пример, щото таблото е същото като това от снимката), и установих, че на b9 на фона на b8.5 музиката е шит, шумоизолацията е шит, таблото е по красиво на вид, но качество шит...кола, дето е 40-50 евра 2017г дори средно ниво на оборудване няма духалки към задните седалки...пълен т*шак.
Изолация няма. Това е А3 все пак, ама.....
Не се вижда изолация.
Мотора се чува все едно е в купето при мен. Румстър 2008 пд
И ми е много тъпо, на гумено табло или дръжки да праскаш някакъв шев, който е ненужен по принцип, а е там за да краси в кавички. По добре без.
Октавия 4 е по добре от това определено. Един клас са, Ауди трябва да е по добре защото уж се води премиум.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ