Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа: 24.10.2025, 08:23:45
За този, които ме е оценил отрицателно. Ходи се с майстор като се купува автомобил, ама що да дадеш 100 лв, като може и да не ги. Ще те посъветва все пак туй-онуй....най малкото ще забележи, че е наводнявана, въпреки усиления опит на джамбазите да прикрият това.
Кола от автокъща - НИКОГА!
Вчера един приятел - Упърб 3 2.0 150 предно автомат
Класическа служебка.
Готов вече да я взима.
Проверихме я - 580 000км
И те така.
Нов внос, ала бала, че и 25к пари.
Работата стана - вместо тия пари за 8г кола - от магазина вноска и после лизинг .
Баси.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
ivand911 написа: 23.10.2025, 20:53:09
Каква е тая боза бе?
Масово ще става така вече с тия безумни ОЕМ интервали от по 120 000км.
И да добавя
Пише ми един приятел - Цецо помагай , въздушен и купе с въглен за Сеата, че не ми ги сменят - интервала бил 90 000км
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
ЦецоNOL написа: 24.10.2025, 17:02:23
Пише ми един приятел - Цецо помагай , въздушен и купе с въглен за Сеата, че не ми ги сменят - интервала бил 90 000км
безумни ОЕМ интервали от по 120 000км.
Цецо помагай , въздушен и купе с въглен за Сеата, че не ми ги сменят - интервала бил 90 000км
че са безумни е факт, ама освен ако не си доверчива девойка, която за сефте вижда и се качва в кола и няма нито един познат с който да го коментира... ми се вижда несериозно. То какво ти го дават все едно. И на мен на 15к ми викат горивния не е в предписание. Викам сменяй го, същото и за купето.
Положението "На брашното евтини, на триците скъпи".
Шкода Октавия 2020, 2.0 TDI, DSG, комби
Колата е 165000км, последната смяна на маслото е направена на 124000км в оторизиран сервиз на шкода в Германия.
На колко км се препоръчва смяната, какво масло трябва да се сложи?
Благодаря предварително!