АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН!pavel31 написа: 16.01.2026, 14:46:01 Не може просто така без да доказателства да се казва: не са ми сменили маслото и като те питат защо така мислиш
Трябва да се борави с факти.Иначе сме ЕЖК.
п.п.КОга ще се возим?
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСЕН!pavel31 написа: 16.01.2026, 14:46:01 Не може просто така без да доказателства да се казва: не са ми сменили маслото и като те питат защо така мислиш
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

АбсолютноPPG написа: 16.01.2026, 18:41:07 Само да вметна, винаги искам да ми се свърши работата така , че да не я мисля повече, не питам за пари, а колко ще ми струва.

От групата във Фейсаstefan L написа: 16.01.2026, 14:27:44 Страшни цървули са приемчиците: видят стар човек дето не разбира от коли и дай да му отрежа главата :banghead: :bang:"

И в коментарите на ФБ линка са писали точно по темата - сменили му маслото и след 500м изтекло. Оказало се, че забравили да завият пробкатаЦецоNOL написа: 16.01.2026, 19:52:05От групата във Фейсаstefan L написа: 16.01.2026, 14:27:44 Страшни цървули са приемчиците: видят стар човек дето не разбира от коли и дай да му отрежа главата :banghead: :bang:"
Колеги, пиша този пост с голямо разочарование, но искам да се избегне при някой от вас.
Оставям кола в Skoda Надежда София за ремонт на щети по каско. При приемане и оглед от тяхна страна, никой не ме уведоми, че напречните гредите пречат. Да не говорим, че можеха да се обадят и да ги демонтирам лично.
Днес взимам колата с перфектно отремонтирани щети, за което сърдечно благодаря, но установявам, че гредите са махнати и сложени мръсни на задните седалки, на всичкото отгоре счупени и с липсващи части за монтаж.
Веднага отидох при човека издал автомобила и ми обясни, че ги махали, но не ги слагали "щото имат случки" . Че са метнали абсолютно мръсни греди в чистия салон и всичко е леш, майната му. Но за счупването ще си платят.
Понеделник сагата продължава!
Желая ви успешна нова година и да не попадате на "майстори"
https://www.facebook.com/share/p/1ExixJ ... tid=wwXIfr
Пълна простотия и лъжа.С незавита пробка,няма да могат да я свалят от подемника.Просто щото ще напълни обущата на механика
Как да се изразя по-меко....ама глупаво е да си маркираш въздушен и купе. То е мега видно дали са сменени хора. Направо припадам с васFaKeR написа: 16.01.2026, 21:50:46 Така си маркирах филтрите преди първото официално ТО в ЕТ Надежда преди два месеца. Е, бяха ги сменили. Едва ли ще се занимавам пак да го правя, просто един ден ми беше скучно и се намерих на работа![]()
![]()

Ма що меко? Удри с лопатата
Така е, но изискват ТО, както и смяна на определено време или километри. Като сменям масло само ми сменят маслото с филтъра му, другото си правя самичък.Taratajki написа: 16.01.2026, 22:31:02 тъпня е, да си отвориш сам кутиите и после да платиш на някой да смени филтрите
И според мен има нещо което не се казваAudirulzz написа: 16.01.2026, 22:03:43 Пълна простотия и лъжа.С незавита пробка,няма да могат да я свалят от подемника.Просто щото ще напълни обущата на механика
Не го пишеш и ти сериозно нали? Мега тъпня е!Taratajki написа: 16.01.2026, 22:31:02 Мега тъпня е, да си отвориш сам кутиите и после да платиш на някой да смени филтрите![]()
Петъчно колегите решили да тролят публиката, защото не може да ги мислят и пишат толкова простотии в една тема
Тука всички сме несериозни

Ами не баш простотия и лъжа.Audirulzz написа: 16.01.2026, 22:03:43 Пълна простотия и лъжа.С незавита пробка,няма да могат да я свалят от подемника.Просто щото ще напълни обущата на механика
Напротив.Точно простотия и лъжа е.Конкретно за репликата "несложена пробка".Само мега елементарен прост и технически неграмотен човек,може да твърди подобно нещо.