Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Karykoff написа: 13.01.2026, 19:06:47
До собствениците на Octavia 2.0 TSI, но не RS - какъв разход постигате?
От 7 до 15 на 100
Или любимият ми отговор - зависи.
Градско, час пик, средна скорост 12 ~ 14 км/ч около 14 съм виждал разход на таблото.
Междуградско, от тези пътища дето са със завои и камиони, и бусове... пада на около 7 ~ 7.5
На магистрала карам около 140, 150 ... не знам колко гори там... сигурно към 9 ~ 10
Благодаря. Да, разбира се че зависи . Затова ровя за информация от различни източници/собственици. А при теб колата колко го смята средния разход за някакъв по-дълъг период?