Разбирам благодаря за отговора.ЦецоNOL написа: 07.01.2026, 17:26:16Виж сега.vankata322 написа: 07.01.2026, 17:04:00 очевидно има доста голямо объркване по темата, и това е в доста голям бонус за ЕТ
Контактувам с десетки хора всеки ден.
Объркване няма.
За мен искаш някой - например 103 човека от 100 да ти кажат каквото искаш да чуеш.
В понеделник ти отделих търпеливо 5 минути по телефона и смятам, че съм обяснил повечето неща.
Ние не сме - аз и Форума - Еура Тек.
Няма как да ти кажа дали ще ти направят ТО или не и колко.
Всеки ден взимам оферти и да ти кажа с номера на колата ти - след 5 мин може да имаш конкретна разбивка за твоят автомобил - какво, колко ще струва , какво е добре да се смени и инспектира и така нататък и тогава може да коментираме скъпо ли е или не.
Все пак затова купуваме гаранционни коли да “тормозим” хората в представителствата и да са ни полезни.
Ако гаранционно обслужване на един Камик е скъпо , значи тази кола просто не е за вас.
Нещата са елементарни и аз ги обясних и по телефона , пак да кажа мисля доста подробно.
Поздрави
Не мисля, че някой искаше конкретна цена или нещо подобно.
Не съм сигурен за какъв понеделник става на въпрос и какъв Камик, и не съм говорил с Вас по телефона със сигурност. Мисля че има грешка
Тук ставаше съвсем въпрос на теория и дали това е единствен начин за обслужване. Това е.