Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
@bega4kata
Топ изглежда Октавията даже без 400к.с. си е била Кола!
Много добре ги виждаш нещата изключая понякога залитането по някои циганийки, ама няма съвършенни неща
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Ми тя базовата е така
Няма нужда от "свирки"
Да постне вътре каква беше фабричната медията,преди да я смени
Фабричната медия беше същата, само с малко по малко екранче. Не мисля че е била по грозна колата с болеро медия. По красива е от вепросното бмв вътре.
Че и отвън. Смея да твърдя. Сори за спама, ама със Шкода може
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Е то всеки с що годе естетически усещания ще го каже... Новите БМВта просто миришат на пластмаса. Проблема е, че това не е само при БМВ, то и новите Шкоди са така. Всички са така. Особенно при електричките - това усещане е повсеместно. Поглеждаш колата и виждаш пластмаса, не ти се налага да пипаш, то просто създава това усещане, че колата не е от метал, а от пластмаса. И това според мен е търсен ефект, не е дизайнерска неграмотност. Явно новите поколения това търсят пластмаса, големи екрани, светещи елементи навсякъде... И явно ние сме одъртели. Метала вече не е на мода, пластмасата е бъдещето
Цецо75 написа: 04.01.2026, 23:47:06
. И явно ние сме одъртели
То това е ясно, но не всички залитат чак пък толкова по само пластмасов интериор.
Все слагат по някоя хром лайсна или копче по интериора, някой друг шев, дори и без нужда (тоест цяло парче кожа или плат с шев отгоре просто за красота).
Както и да е.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аз по-скоро визирах екстериора. С тоя пиано лак...
Гледам сега тука пред офиса една ix3 - ами то отзад 2/3 пиано лак, цвета му и той един такъв - усещаш всичко като пластмаса. Един ел. Бенц загледах, с тая "решетка" плътен пиано лак, цялата предница буквално ти замирисва на пластмаса... А и цветовете на цялата кола са такива, че не дават усещане за метал, а за пластмаса. Фарове, брони, решетки, са си пластмаси, но то цялата изглежда пластмасова.
Не разбрах кое е пластмаса. Какви шевове липсват и салонът как не бил премиум. Кожен салон , различни варианти има. Този специално е със сини шевове. М про спорт вариантът е това мисля. Има салони бежови, коняк-оранж и тн. Всичките са Кожа , изчистен интериор , няма цигании, диспеят също не е голям и дразнещ.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
И аз това не го разбрах честно казано. Още по малко, че специално в тоя модел използват нов вид кожа, която по нищо не се различава от естествена и е уж дори по издържлива. На едно от видеата казваха, че давали да пипат различни кожи, без да казват коя е естествена и коя новата синтетична, никой не намерил разлика.
П.С. Иначе изкуствените кожи на БМВ са доста зле. Моето беше последния модел на 3-ка с естествена кожа (за което много се радвах) и до момента, в който го продадох нямаше забележки. Аз от както го имам се грижих за кожата редовно, явно и преди мен са го правили.