Porsche
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
- Sawyer
- Гараж: ///
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Porsche
Приятел колега си взе най новото Прше Тайкан 4s. Предното му беше турбо. Не съм имал време да го гледам изобщо, той все вика да не вози....не ми е оставало време да се занимавам.
Днес обаче, запразняеам и имах време да вляза. Мога да кажа че топ. Нямам забележки никъде към материалите.
Днес обаче, запразняеам и имах време да вляза. Мога да кажа че топ. Нямам забележки никъде към материалите.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Porsche
Да, по мощно е, но такова се е случило сега да вземе почти ново.
Не му е толкова важно че едното ще ускори секунда по бързо
Преди тях имаше Тесла Плейд 1000коня.Бая по бърза от Поршетата.
То от една стрпен надолу вече няма значение ускорението.
Една кола пак казвам не е само ускорение! 0-100
Много други неща са по важни.
Не му е толкова важно че едното ще ускори секунда по бързо
Преди тях имаше Тесла Плейд 1000коня.Бая по бърза от Поршетата.
То от една стрпен надолу вече няма значение ускорението.
Една кола пак казвам не е само ускорение! 0-100
Много други неща са по важни.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
Porsche
Напълно съм съгласен. Превърна се в маркетингов трик, на който твърде много хора обръщат прекалено много внимание, това 0-100. Първо, ускорението по права линия по никакъв начин не е от най-важните неща, и второ, ако някой се вълнува от това, по-скоро трябва да се вгледа в 100-200bega4kata написа: 30.12.2025, 17:10:09 Една кола пак казвам не е само ускорение! 0-100
Много други неща са по важни
А Taycan е брутална кола във всичките ѝ разновидности. Също така, е доста добър вариант на вторичния пазар, защото обезценяването е сериозно
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Porsche
Нимойш му се наплати на гуми на тваSawyer написа: 30.12.2025, 19:25:03 доста добър вариант на вторичния пазар, защото обезценяването е сериозно
Колкото и разходите по електричките да са минимизирани,Поршето си е Порше и тея знаят как да продължават вземат парите на хората след като го купиш
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Porsche
Не коментирам обезценяването, а качеството на интериора. Топ е. Електричка но на ниво Е класа на Мерцедес. Просто навсякъде меки материали, освен страници на седалките и прагове и колонки.
Щото има и още по. Едно Мазерати гледах при едни колеги. Там няма твърда пластмаса НИКЪДЕ. АМА НИКЪДЕ.
Иначе Поршето е много хубаво и качествено. Евала. Някви във Фейса приказват глупости като го сравняват с тесла. Просто са несравними. Нищо че Теслата е по бърза и мощна
Иначе аз никога не бих си купил. Защото подрусва, сядаш на земята, много е ниско и опира постоянно отпред, отдолу...., краката ти са опънати напред и на високо - спортна работа. Все едно си полу легнал или по скоро седнал на земята. Не е хич мойто. Гумите маркучи.....не благодаря.
Иначе е уникална като интериор. Много елегантно и красиво като цяло.
Но ми е странно без да чувам двигател. Двигателя си е една механика и инжинерно изкуство, което се движи и работи. Като чели е нещо живо-именно защото е нещо сложно.
Елктричките не мога още....
Щото има и още по. Едно Мазерати гледах при едни колеги. Там няма твърда пластмаса НИКЪДЕ. АМА НИКЪДЕ.
Иначе Поршето е много хубаво и качествено. Евала. Някви във Фейса приказват глупости като го сравняват с тесла. Просто са несравними. Нищо че Теслата е по бърза и мощна
Иначе аз никога не бих си купил. Защото подрусва, сядаш на земята, много е ниско и опира постоянно отпред, отдолу...., краката ти са опънати напред и на високо - спортна работа. Все едно си полу легнал или по скоро седнал на земята. Не е хич мойто. Гумите маркучи.....не благодаря.
Иначе е уникална като интериор. Много елегантно и красиво като цяло.
Но ми е странно без да чувам двигател. Двигателя си е една механика и инжинерно изкуство, което се движи и работи. Като чели е нещо живо-именно защото е нещо сложно.
Елктричките не мога още....
GUNTER SERVICE

-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Porsche
Значи порше гони нивото на е-класа от към материали и качество?
Ей сектантска работа
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Porsche
Да, това е комплимент и за двата автомобила.
Защото все още държат топ качество в интериора. Не си позволяват твърди пластмаси в долната част на таблото и вратите, за разлика от много други премиуми. Електрическия Макан примерно има тези две неща. Твърди пластмаси в долната част на таблото и вратите.
Не ми се прави на интересен! Сектантска работа, ала бала. Аз съм ОБЕКТИВЕН!
Превърти си на 4,30 минута!
Че и новия Кайен е СъЩАТА работа. И двата сува имат бая повече пластмаса от мойто умряло глц.
Защото все още държат топ качество в интериора. Не си позволяват твърди пластмаси в долната част на таблото и вратите, за разлика от много други премиуми. Електрическия Макан примерно има тези две неща. Твърди пластмаси в долната част на таблото и вратите.
Не ми се прави на интересен! Сектантска работа, ала бала. Аз съм ОБЕКТИВЕН!
Превърти си на 4,30 минута!
Че и новия Кайен е СъЩАТА работа. И двата сува имат бая повече пластмаса от мойто умряло глц.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка: