Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Pi6ligara написа: 30.11.2025, 13:48:03
не знаех че са 2 вида волани с пера.
Преди врме проучвах въпроса с retrofit на волана и бях попаднал на една тема в бришкода, където подробно беше обяснено. До преди това и аз не знаех
Съвет от мен: Ако толкова държиш на подгрева и ще сменяш волан, слагай направо фейслифтовия - хем ще имаш бутона на волана, хем самият волан е по-красив.
Днес питах един ключар за проблема с бързо падащата батерия на основния ключ, каза ми че в общи линии чипа сигурно си е заминал и подава сигнал постоянно за да точи батетията за седмица. Каза ми да отида в Шкода и най-вероятно ще трябва да ми направят нов ключ. Когато остане време ще стигна и до тях.
Здравейте, днес понеже времето е малко калпаво покарах аз 30,40км по задачи и като се прибрах гледам колата и изненадаааа
Някакакъв дефект ли си е това, видях една тема за супърб с конденз, но нямаше решение, видях и въф фейсбука един 21ва година с лед фарове пак изпотени?
Здравейте и Честита Коледа на всички, вчера пътувах около 300км и по едно време ми светна сигнал за течност за чистачки. Доста пръсках по пътя и си казах че е нормално, но се изненадах след това като купих течност да досипя, събра под 1 литър. Като се има в предвид, че съм тръгнал с пълно казанче, което между другото не ми се струва да е голямо за такава кола. Така ли си е нормално или датчика нещо се бъзика?
Tва си е много тъп бъг.
Даже незнам дали е бъг.
И на Октавията почва да пищи преди да е стигнало до половината на казана....а още по дразнещото е шибания триъгълник на таблото