Днес по някое време ще наснимам функциите. Аз карах пробния период, хареса ми, и си ги поръчах миналата седмица с 20% отстъпка. Двете екстри под 100 лева - беше си оферта за мен.
Kodiaq 2 - Обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- _56_
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
- Обратна връзка:
- _56_
- Обратна връзка:
В допълнение, когато набираш/звънят ти, лентите отпред мигат в зелено, а когато почнеш да говориш - светят постоянно в зелено. Не можах да го запиша, защото нямам втори телефон
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Супер е. Абсолютно си струва, колкото и да струва. Не разбах точно, но май е под 100кинта в лв.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
47 лв. е в момента в приложението.
- lyubohar
- Гараж: Skoda Kodiaq Mk2 iV
Това на вратата си го има и дифолтно, само че не мига. Иначе наистина има някакъв проблем с приложението, при мен също не може да се купи.
- _56_
- Обратна връзка:
Под 100лв за двете - допълнително цветове и допълнителни функции. Завинаги. Така че си е топ оферта.
Има workaround. През магазина в колата се опитваш да ги поръчаш и двете. Казва ти, че трябва да продължиш през MySkoda. Отваряш магазина през браузъра на компютър и са ти в кошницата. Завършваш си с плащането и до 1 ден ти ги активират. Аз така направих.lyubohar написа: 20.12.2025, 23:20:07 Иначе наистина има някакъв проблем с приложението, при мен също не може да се купи.
-
isstoychev
- Гараж: Skoda Kodiaq 2gen Edition 2.0TDI 193PS 4x4
При мен ту е активно ту не.
И за това се чудя дали си заслужават тия 47лв.
Аз в началото се опитах да активирам тестовия период заедно с навито но не стана нещо и го оставих така. И от тогава гледам че при мен седи че не е активно и след като им писах мейл и направих хард ресет почна да се ебава ту го има ту не.
И за това се чудя дали си заслужават тия 47лв.
Аз в началото се опитах да активирам тестовия период заедно с навито но не стана нещо и го оставих така. И от тогава гледам че при мен седи че не е активно и след като им писах мейл и направих хард ресет почна да се ебава ту го има ту не.
- lyubohar
Препоръчвам да си ги поръчвате през сайта. През телефона може да се поръчва само по едно (по някаква необяснима причина) и за капак гръмна на финала на транзакцията и сега ми стои в сметката -47лв. със статус "незавършена операция". Няма и къде да им се пише
Вероятно автоматично ще ми се върнат заради незавършения статус, но за да си спестите главоболия - през сайта мина коректно поръчката, в приложението засега пише "pending".
Edit: колега, къде им писа?
Edit: колега, къде им писа?
-
isstoychev
- Гараж: Skoda Kodiaq 2gen Edition 2.0TDI 193PS 4x4
Последния ми отговор от тях е че ще ми разгледат case и ще ми върнат обратна връзка.
Иначе това е имейла до който писах и ми отговори ха
infoline@skoda-auto.cz
Иначе това е имейла до който писах и ми отговори ха
infoline@skoda-auto.cz
-
mazut
Аз пробвах и реших че нищо не ми дава в повече хеле пък без което не мога да живея и реших да изям и изпия парите колкото и да са малко. Едно време имаше една приказка луд на шарено се радва.
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
И на мен тези RGB шаренийки ми идват в повече. Като компютрите със светещи вентилатори, клавиатури, мишки...
![hi [smilie=hi.gif]](./images/smilies/hi.gif)
![hi [smilie=hi.gif]](./images/smilies/hi.gif)
- lyubohar
Доста са дискретни ефектите, нищо дразнещо. Струва си според мен, особено на намаление. А и някой ден като продавате колата ще има повече екстри.
-
мmorpheus
Колеги едно бързо въпросче,нещо не ми се получава от волана когато ми звънят да вдигна и да прекъсна разговора.Нали става с дясната врътка като се натисне,обаче някога сякаш ми се получава, ама аз ли нещо бъркам, а през навигацията не е много удобно винаги, както през волана.Къде бъркам?
- lyubohar
Според мен не може да се затваря, много тъпа работа. А има сума ти излишни бутони на волана. Даже има един празен. Само може да се приеме разговор с дясната врътка (като се натисне), поне аз това успях да разбера. Колко трудно е било да оставят един бутон само за телефона, както имат другите VAG коли...
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Някъде пишеха, че ако се натисне View бутона излиза опция, но не съм го тествал.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.